Ζώδια: Το συναισθηματικό φορτίο δεν μας αφήνει να δράσουμε λογικά!

Μια μέρα με τόσο έντονο συναισθηματικό φορτίο σαν τη σημερινή δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καθόλου ψυχρά και υπολογιστικά. Στο κλίμα του ονείρου ζούμε σήμερα και εκεί δεν υπάρχει τίποτα που να θυμίζει περιορισμό. Η δύναμη της πίστης κάνει τις επιθυμίες και τα πιο βαθιά μας όνειρα να πραγματοποιούνται. Η μουσική και οι τέχνες δίνουν διέξοδο και τρόπο να εκφραστούμε. Καθώς τίποτα επιφανειακό δεν μας εκφράζει σήμερα, έχουμε ανάγκη να προσφέρουμε και να εισπράξουμε γνήσια, αγνά και βαθιά συναισθήματα. Παράλληλα κυριαρχεί και μια γενικότερη αφαιρετική διάθεση που θα μπορούσε να δυσκολέψει αρκετά τη μέρα μας. Προφανώς γιατί η προσοχή και η συγκέντρωση μας στις καθημερινές μας υποχρεώσεις δεν είναι αρκετά δυνατή, τα λάθη λόγω απροσεξίας βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να εκδηλωθούν. Καλό θα ήταν επομένως, για να αποφύγουμε τις δυσκολίες, να μεταθέσουμε ότι θεωρούμε σημαντικό για κάποια άλλη στιγμή που θα έχουμε τη δυνατότητα να το αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη συγκρότηση.

1Κριός

Θεωρείτε πως τα επαγγελματικά σας είναι ο τομέας που θα έπρεπε να δώσετε μια επιπλέον προσοχή σήμερα προφανώς γιατί αισθάνεστε την ανάγκη μιας αλλαγής στα επιχειρηματικά σας πλάνα. Η μέρα σας προσφέρει αποκαλύψεις και ευκαιρίες καθώς και τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις οικονομικές σας απώλειες. Τα ερωτικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων… μόνο που την τελευταία λέξη την έχετε εσείς.

2Ταύρος

Μια μεγαλύτερη έμφαση δίνει η μέρα σήμερα στα σχέδιά σας. Οι φίλοι θα μπορούσαν σήμερα να σας δώσουν, ως δια μαγείας, κάποιες λύσεις που έχουν τη δυνατότητα να σας βγάλουν και από ένα αδιέξοδο οικονομικού χαρακτήρα. Στα ερωτικά σας οι συζητήσεις με το ταίρι σας και οι τυχαίες αποκαλύψεις διαλύουν τα γκρίζα σύννεφα των υποψιών σας. Τίποτα πια δεν μπορεί να χαλάσει τις όμορφες στιγμές… εκτός από εσάς τους ίδιους.

3Δίδυμος

Τα νέα της ημέρας θα μπορούσαν να είναι απλά εκπληκτικά για σας σήμερα στον τομέα της εργασίας καθώς υπάρχει η δυνατότητα να ακούσετε αυτό που πραγματικά περιμένατε εδώ και αρκετό καιρό. Η αναγνώριση των κόπων σας δεν αποκλείεται να συνοδεύεται και από οικονομικές απολαβές ίσως ανέλπιστες. Στον ερωτικό τομέα η κινητικότητα των τελευταίων ημερών σας φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων. Όλα μπορούν να συμβούν τώρα αρκεί να είστε έτοιμοι..

4Καρκίνος

Η σημερινή μέρα έχει κάτι το αρκετά ιδιαίτερο για σας. Τα όνειρα σας έχουν μια επιπλέον δυνατότητα να πραγματοποιηθούν σήμερα κυρίως στον τομέα των ερωτικών σας που βρίσκεται ούτως ή άλλως στο επίκεντρο των θετικών εξελίξεων. Καινούριοι άνθρωποι εξαιρετικά ενδιαφέροντες έρχονται στη ζωή σας που έχουν όλες τις προδιαγραφές να ξεκινήσουν καινούριο κεφάλαιο στα ερωτικά σας. Η τύχη και η εύνοια είναι με το μέρος σας…

5Λέων

Με μια ιδιαίτερη διάθεση ξεκινά η μέρα σας σήμερα έχοντας την τάση για εσωτερική περισσότερο ανασκόπηση παρά για κοινωνικές επαφές. Θα μπορούσατε πραγματικά να αφιερώσετε τον χρόνο σας σήμερα σε έναν προγραμματισμό των πλάνων και των σχεδίων σας ιδιαίτερα για τους τομείς της ζωής σας που σας απασχολούν και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι καθώς στα οικονομικά ιδιαίτερα φαίνεται να ανακαλύπτετε αρκετές λύσεις. Τα ερωτικά έχουν πρωτεύοντα ρόλο για σας… μα καλύτερα να τα αφήσετε για το τέλος.

 

6Παρθένος

Επικοινωνιακή χαρακτηρίζεται σήμερα η μέρα σας δίνοντας πολλές ευκαιρίες να συναναστραφείτε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο με άτομα που μέσα από τις συζητήσεις λύνουν αρκετούς από τους προβληματισμούς σας. Οι ευκαιρίες της σημερινής μέρας είναι αρκετές και στον ερωτικό τομέα καθώς οι συζητήσεις αποτελούν την μοναδική ευκαιρία για να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά και να ανακαλύψουν τα κοινά τους στοιχεία και ενδιαφέροντα.

7Ζυγός

Στον εργασιακό τομέα τα θέματα που σας απασχόλησαν ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά όπως αρκετές ήταν και οι πιέσεις που δεχθήκατε από συναδέλφους και εργοδότες. Η σημερινή μέρα καταλαγιάζει λίγο το κλίμα δίνοντας σας μια πιο ήρεμη διάθεση. Το τοπίο όμως εξακολουθεί να είναι θολό και καλό θα ήταν να προσέξετε τις απροσεξίες και τα λάθη σήμερα γιατί μπορεί να μην το βλέπετε αλλά είστε ακόμη… στο στόχαστρο.

8Σκορπιός

Το μυστήριο δεν θα έλεγε κανείς ότι δεν σας ταιριάζει κυρίως γιατί πάντα υπάρχουν πράγματα που δεν φανερώνετε, ίσως από την ανάγκη σας να είναι απόλυτα δικά σας τα μυστικά σας και οι αγαπημένοι σας. Η γοητεία σας σήμερα βρίσκεται στο ζενίθ της και η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα τα ερωτικά ζητήματα που ομολογουμένως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα. Έχετε όλες τις ευκαιρίες να λύσετε τα θέματα με το ταίρι σας σήμερα που το σύμπαν σας χαμογελάει.

9Τοξότης

Η σημερινή μέρα ευνοεί ιδιαίτερα τις συζητήσεις στα πλαίσια των συναντήσεων με τα αγαπημένα άτομα του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Πραγματικά έχουν όλη την καλή διάθεση να μοιραστούν τους προβληματισμούς και τα όνειρά σας σχετικά με κάποια επαγγελματικά σχέδια που προς το παρόν κρατάτε μόνο για τον εαυτό σας. Ερωτικά υπάρχουν αμφιβολίες που σας κάνουν διστακτικούς.

10Αιγόκερως

Θα μπορούσατε σήμερα να λύσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν σχετικά με ένα ζήτημα εργασιακό. Παρόλο όμως που οι ευκαιρίες να επικοινωνήσετε με τα κατάλληλα πρόσωπα και να δοθεί ένα ευχάριστο τέλος στους προβληματισμούς σας υπάρχουν, καλό θα ήταν να προσέξετε κάποιες λεκτικές ανακρίβειες στον προφορικό ή στον γραπτό λόγο που θα αφήσουν ερωτηματικά στους συνομιλητές σας. Στα ερωτικά ετοιμαστείτε για ευχάριστες ανατροπές.

11Υδροχόος

Τα οικονομικά θέματα σας απασχολούν ιδιαίτερα σήμερα καθώς και τα ερωτικά. Οι δύο πολύ ενδιαφέροντες τομείς της ζωής σας σήμερα έχουν αρκετές ευκαιρίες να ανακάμψουν. Αρκετά ευχάριστη διαγράφεται η μέρα για σας καθώς τα νέα της σας λύνουν κάποια θέματα σχετικά με οικονομικές οφειλές που σας απασχολούν. Στα ερωτικά σας αφήστε το ταίρι σας να σας μιλήσει ξεκάθαρα για αυτό που σας βασανίζει και θα δείτε πως όλα είναι πιο απλά από όσο τα φανταζόσασταν.

12Ιχθύες

Με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σας σπίτι έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με εντελώς προσωπικά θέματα. Όλα θα μπορούσαν να μοιάζουν εύκολα και διαχειρίσιμα μια μέρα σαν και αυτή που η εξαιρετικά καλή σας διαίσθηση έχει τη δυνατότητα να βρίσκει λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν . Εμπιστευτείτε περισσότερο το ταίρι σας σήμερα σχετικά με την οικονομική διαχείριση ενός θέματος και λιγότερο άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος…

Πηγή: Astrologos.gr