Ζώδια: Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί εντάσεις

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί εκνευρισμό στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του πρώτου δεκαημέρου. Είναι απαραίτητο να κατεβάσουμε την ένταση που προκύπτει από ξαφνικά γεγονότα που θα αλλάξουν τη ροή, κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και θέματα αισθηματικής φύσεως. Οι σπασμωδικές κινήσεις και η εριστική διάθεση δεν θα βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε πιθανές καταστάσεις που έρχονται στο προσκήνιο με την ανάλογη ψυχραιμία και την ωριμότητα που απαιτείται.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά και να αλλάξουν τα δεδομένα του προϋπολογισμού μας. Παράλληλα ζητήματα που προκύπτουν σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να ενισχύσουν αμφιβολίες και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις. Είναι σαφές ότι η ένταση της ημέρας είναι στα ύψη και είναι εύκολο να προκληθούν άγριες συγκρούσεις που θα έχουν σαν αποτέλεσμα ραγδαίες αλλαγές και ανατροπές. Είναι επιβεβλημένο να δείξουμε ψυχραιμία και να αποφύγουμε την εμπλοκή μας σε αντιπαραθέσεις που είναι βέβαιο ότι σήμερα δεν το οδηγήσουν πουθενά. Αντίθετα θα διογκώσουν πιθανά προβλήματα. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει διάθεση και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη παραμένει για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τον Κριό ενισχύοντας την ανάγκη για δραστικές κινήσεις και πρωτοβουλίες που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε νωρίς το πρωί, καθώς το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τους φόβους και τις ανασφάλειες και δεν θα είναι δύσκολο να εκδηλώσουμε νευρικότητα κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον. Υπόγειες κινήσεις και παρασκήνιο μπορεί να εμποδίσουν την δράση μας και τα σχέδια μας οδηγώντας σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που μπορεί να παίζουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, στο ζώδιο της έξαρσης της. Νιώθουμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και παθιάρικο περιβάλλον στην προσωπική μας ζωή, ώστε να βιώσουμε μοναδικές στιγμές με το ταίρι μας. Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στο μυαλό μας και μπορεί να ενισχύσουν ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Υδροχόο ενισχύει τον εσώτερο εκνευρισμό και μπορεί να ωθήσει σε υπερένταση που κυρίως θα επηρεάσει την προσωπική μας ζωή, καθώς η ανάγκη ανεξαρτησίας εκδηλώνεται ανορθόδοξα.

 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr