Ζώδια: Η σύνοδος Ήλιου ανάδρομου Ερμή φέρνει αποκαλύψεις

Τετάρτη σήμερα 26 Φεβρουαρίου και ο Ερμής γυρίζοντας προς τα πίσω συναντάει τον Ήλιο στις πρώτες μοίρες των Ιχθύων και ταυτόχρονα σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω. Τίποτα λοιπόν δε μένει κρυφό σήμερα, ακόμα και πράγματα για τα οποία πιστεύαμε ότι είχαμε φροντίσει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να παραμείνουν στο σκοτάδι για καιρό, είναι πιθανό να επανέλθουν στην επιφάνεια και να οδηγήσουν σε εξελίξεις. Αυτό όμως δεν είναι απόλυτα αρνητικό, αφού όλες αυτές οι αποκαλύψεις μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα το να απαλλαγούμε από κάποια βάρη που μας πίεζαν ψυχολογικά και μας έκαναν να ανησυχούμε για πράγματα που δεν άξιζαν τον κόπο στην πραγματικότητα. Από την άλλη είναι μια μέρα που επανέρχονται ζητήματα που αφορούν κάποιες συμφωνίες ή κάποιες επαγγελματικές προτάσεις για να κλείσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, είτε δηλαδή με υπογραφές, είτε με την οριστική απόρριψη τους.

1Κριός

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις μια καλύτερη άποψη σχετικά με το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα και να πάρεις τα μέτρα σου αναλόγως. Το πως θα χρησιμοποιήσεις όλες τις πληροφορίες που θα πάρεις είναι το κρίσιμο της ιστορίας. Δεν είναι ανάγκη να απαντήσεις σε ενδεχόμενες κακεντρέχειες με λόγια, ούτε με παρασκηνιακές κινήσεις. Αντιθέτως, αν κάνεις το καλύτερο που μπορείς και στην κατεύθυνση που σε εκφράζει θα δεις ότι δε θα σε απασχολεί κανείς και τίποτα.

2Ταύρος

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα θα σου δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσεις τα όνειρά σου με πίστη και ενθουσιασμό. Κι αυτό είτε γιατί θα γνωρίσεις ανθρώπους που έχουν τη γνώση και την πείρα να σε βοηθήσουν, είτε γιατί εσύ ο ίδιος ξέρεις καλύτερα που θες να πας και αυτό αποτελεί βασική συνθήκη για να τα καταφέρεις. Η όψη αυτή σε βοηθάει επίσης να διεκδικήσεις και αυτά που δικαιούσαι αλλά και να ξεκαθαρίσεις μία νομική υπόθεση.

3Δίδυμος

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα θα ενισχύσει το ένστικτο σου για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, εκείνες δηλαδή που θα δώσουν άλλες προοπτικές στην εξέλιξη σου και κοινωνικά, αλλά και επαγγελματικά. Χωρίς να θέλω να χαλάσω καμιά έκπληξη είναι μια όψη που θα μπορούσε να σου φέρει ακόμα και μια πρόταση γάμου, αλλά και γενικότερα να επισημοποιήσει κάποιες σχέσεις και συνεργασίες. Βέβαια με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο, όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι όροι του όποιου «παντρέματος» τόσο το καλύτερο.

4Καρκίνος

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη θα σου δώσει την ευκαιρία να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ενδεχομένως οι εξελίξεις να μην είναι θετικές σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνει. Κάποιες συνεργασίες που μπορεί να έχεις κατά νου έχουν πολύ καλές προοπτικές, γι’ αυτό κοίτα τις με σοβαρότητα. Πολύ ευνοϊκή όψη κι αν θέλεις να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι με το έτερον ήμισυ.

5Λέων

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα θα σου δώσει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κινήσεις και συμφωνίες στον εργασιακό σου χώρο που θα έχουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Παράλληλα μπορείς να διαπραγματευτείς για κάποια χρηματοδότηση ή για τη διευθέτηση κάποιας οφειλής που κουβαλάς, αλλά και να προωθήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις. Ευνοϊκά είναι τα πράγματα και όσον αφορά κάποιο κληρονομικό ζήτημα.

 

6Παρθένος

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα θα σου δώσει ευκαιρίες για φλερτ και έρωτα, ενώ ταυτόχρονα θα σου δώσει την ευκαιρία να χειριστείς με πολύ δημιουργικό τρόπο τον λόγο σου αν θέλεις να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου ή σε κάποια συνεργασία που μπορεί να έχει περάσει κάποιες δυσκολίες. Είναι πολύ καλή μέρα αν σου αρέσει το γράψιμο, αφού μέσα από αυτό θα βρεις διεξόδους αποτυπώνοντας τις σκέψεις σου και βλέποντας πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα.

7Ζυγός

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα θα σου δώσει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις κάποια πράγματα στον επαγγελματικό σου χώρο και να προχωρήσεις σε δράση έχοντας καλύτερη οπτική των πραγμάτων. Το σημαντικό είναι ότι θα μπορέσεις να βρεις ισορροπίες και λύσεις σε οικογενειακά θέματα που το προηγούμενο διάστημα δε σε άφηναν να βάλεις ένα πρόγραμμα και να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου όπως θα ήθελες, κάτι που θα πετύχεις τώρα μέσα από εποικοδομητικό διάλογο με τους οικείους σου.

8Σκορπιός

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα θα σου δώσει τις πληροφορίες και τη γνώση που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να λειτουργήσεις δημιουργικά και να ξεπεράσεις δυσκολίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης είναι μια πολύ θετική όψη για συναισθηματικά ζητήματα αλλά και για τις σχέσεις σου με τα παιδιά αφού θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις που θα ανανεώσουν και θα βελτιώσουν κατά πολύ τα δεδομένα μεταξύ σας.

9Τοξότης

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα θα σου δώσει διέξοδο μέσα από εξελίξεις που θα προκύψουν σε οικονομικά θέματα και θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία. Ενδεχομένως να θελήσεις να προχωρήσεις στην αγορά ή την πώληση ενός ακινήτου που μεσοπρόθεσμα θα έχει σημαντικά οφέλη για την τσέπη σου. Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου μέσα στην οικογένεια, όπου αποδεικνύεται αυτή την εποχή ένα ασφαλές καταφύγιο για σένα.

10Αιγόκερως

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους και θα σε βάλει σε μια διαδικασία να αναζητήσεις τις πληροφορίες εκείνες που σου είναι χρήσιμες για να τους δρομολογήσεις. Μια νέα γνωριμία μπορεί επίσης να αποδειχτεί πολύ χρήσιμη αυτή την περίοδο. Παράλληλα μπορεί να θελήσεις να κάνεις συζητήσεις με κάποιους συγγενείς ή ακόμα και γείτονες προκειμένου να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

11Υδροχόος

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη αναμένεται να σου φέρει εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο, τις οποίες μπορείς να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου δεδομένα. Ακόμα κι αν μάθεις πράγματα που λέγονται πίσω από την πλάτη σου, είτε αυτά είναι θετικά, είτε όμως κι αρνητικά θα επιβεβαιώσεις το ρητό που υποστηρίζει ότι «η γνώση είναι δύναμη» και θα έχεις την αυτοπεποίθηση, το πείσμα αλλά και το καθαρό μυαλό να τα αξιοποιήσεις για να κινηθείς δυναμικά και με υπομονή.

12Ιχθύες

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κυνηγήσεις τα προσωπικά σου σχέδια και επιδιώξεις. Σε αυτή σου την προσπάθεια δε θα είσαι μόνος, αλλά θα έχεις αρωγούς είτε από το φιλικό είτε από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο, οι οποίοι πιστεύουν εσένα και τους στόχους σου. Η όψη αναμένεται να σε ευνοήσει και τις σχέσεις σου, επομένως μη χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις ξεκάθαρα και να διεκδικήσεις όσα χρειάζεσαι.

Πηγή: Astrologos.gr