Ζώδια: Τίποτε δεν μας κάνει εντύπωση όταν ξέρουμε να περιμένουμε

Ο Ερμής συνεχίζει τις ανιχνεύσεις του ανάδρομος και κάνει τις κινήσεις του για να φέρει στην επιφάνεια ότι μπορεί και κυρίως όλα αυτά που έχει απορίες. Οι αποκαλύψεις δεν φέρνουν χαρά αλλά βοηθάνε για να φτάσουμε σ’ ένα αποτέλεσμα το οποίο όμως δε θα έρθει γρήγορα και χωρίς κόπο. Τουναντίον, θα γίνει με αργές και δύσκολες διαδικασίες… Ο Άρης συνεχίζει να είναι άτολμος αλλά νευρικός γιατί νιώθει τον εγκλωβισμό να τον πνίγει Στην αρχή της εβδομάδας είναι κάπως πιο ελεύθερος γιατί μπορεί να κάνει ωραίους συνδυασμούς, στη μέση της εβδομάδας πιέζεται όμως και ξανακλείνεται στο καβούκι του. Προς το Σαββατοκύριακο είναι πάλι πιο συνεργάσιμος!

1Κριός

Από κοινωνικοί έχετε γίνει ιδιαίτερα σκεπτικοί και μάλιστα με τάσεις απομόνωσης. Αυτό που θέλετε είναι να βγάλετε στην επιφάνεια όλα αυτά που σας καταπιέζουν ακόμα και σαν φιλοσοφία ζωής και να βάλετε νέες προτεραιότητες κυρίως στον τρόπο που διαχειρίζεστε την καθημερινότητά σας αλλά και στους ρυθμούς που σας έχουν επιβάλλει και σας καταπιέζουν.

Ερωτικά, αν ακόμα αμφιταλαντεύεστε και δυσκολεύεστε να εκφράσετε τις βαθιές σας επιθυμίες, τώρα είναι μία ευκαιρία να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, ακόμα και αν δεν ξέρετε που αυτό θα καταλήξει….

Επαγγελματικά, πολλά συζητούνται για εσάς αλλά δεν τα μαθαίνετε προς το παρόν ή τουλάχιστον δεν τα μαθαίνετε αυτούσια ή κάτι σας λείπει για να ενώσετε το πάζλ των σκέψεών σας κάτι που σας κάνει σωστά καχύποπτους και τελικά μπορεί να οδηγηθείτε σε μία λάθος απόφαση!

2Ταύρος

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας φέρνει κοντά και σε καινούργιους έρωτες , αν το επιθυμείτε φυσικά και όχι με το ζόρι, αλλά ανανεώνει και την ήδη υπάρχουσα σχέση σας αν θέλετε να ζείτε πιο ευχάριστες στιγμές και κυρίως πιο ξέγνοιαστες.

Κατά τα άλλα, έχετε πολύ ξαφνική δημιουργικότητα και αυτό μπορεί να προέρχεται από νέες αρμοδιότητες στην εργασία σας που να είναι τόσο ευχάριστες όσο και ενδιαφέρουσες. Το ζητούμενο στην εργασία σας είναι και πιο δομημένη ιεραρχία και επικοινωνιακές τακτικές.

Τα χρήματα αυτή την εβδομάδα όσο εύκολα τα παίρνετε τόσο εύκολα τα ξοδεύετε κιόλας, αλλά τουλάχιστον θα το ευχαριστηθείτε. Ένα ακίνητο μπορεί να σας δώσει μία ευχάριστη είδηση ως προς την εκμετάλλευσή του και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κυνηγήσετε για να έχετε το μέγιστο των αποτελεσμάτων!

3Δίδυμος

Είναι μία εβδομάδα που απαιτεί από εσάς να κινείστε και να μη φοβάστε το καινούργιο κυρίως στα επαγγελματικά σας αλλά να είστε και δραστήριοι βάζοντας τους συνεργάτες σας στη θέση τους, χωρίς να αποκλείεται να κάνετε και αντικαταστάσεις ή να αλλάξετε αυτούς που τους δείχνετε εμπιστοσύνη.

Ερωτικά, είστε πιο επιρρεπείς στον έρωτα που σας ανοίγει και κοινωνικές προεκτάσεις, λίγο συμφεροντολογικό ακούγεται αυτό αλλά έτσι και αλλιώς ο έρωτας θα σας δείξει τις ευεργεσίες του και θα σας κάνει να επιλέξετε σωστά, τουλάχιστον σε αυτά που επιτάσσει η καρδιά σας! Πάντως μην υποτιμάτε τον εαυτό σας αλλά ούτε και να τον υπερεκτιμάτε, αντίθετα να τον τοποθετείτε στη θέση που του ανήκει γιατί έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα αυτά που σας προτείνουν και γιατί όχι να τα υπογράψετε κιόλας!

4Καρκίνος

Είναι μία εβδομάδα που απαιτεί από εσάς να κινείστε και να μη φοβάστε το καινούργιο κυρίως στα επαγγελματικά σας αλλά να είστε και δραστήριοι βάζοντας τους συνεργάτες σας στη θέση τους, χωρίς να αποκλείεται να κάνετε και αντικαταστάσεις ή να αλλάξετε αυτούς που τους δείχνετε εμπιστοσύνη.

Ερωτικά, είστε πιο επιρρεπείς στον έρωτα που σας ανοίγει και κοινωνικές προεκτάσεις, λίγο συμφεροντολογικό ακούγεται αυτό αλλά έτσι και αλλιώς ο έρωτας θα σας δείξει τις ευεργεσίες του και θα σας κάνει να επιλέξετε σωστά, τουλάχιστον σε αυτά που επιτάσσει η καρδιά σας! Πάντως μην υποτιμάτε τον εαυτό σας αλλά ούτε και να τον υπερεκτιμάτε, αντίθετα να τον τοποθετείτε στη θέση που του ανήκει γιατί έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα αυτά που σας προτείνουν και γιατί όχι να τα υπογράψετε κιόλας!

5Λέων

Είστε πιο ορθολογιστές, τουλάχιστον στα επαγγελματικά σας και σίγουρα να σκέφτεστε με περισσότερο οικονομικά κριτήρια και αυτά να καθορίζουν τις όποιες κινήσεις σας.

Ερωτικά, αποφασίζετε να απεγκλωβιστείτε από το συναίσθημα και να λάβετε υπόψη σας άλλους παράγοντες που είναι σημαντικοί για εσάς όπως τα επαγγελματικά σας και την κοινωνική σας καταξίωση! Αυτά δεν μπορείτε να τα ταιριάξετε απόλυτα με τα συναισθήματα, ωστόσο προσπαθείτε να βρείτε την χρυσή τομή…

Επαγγελματικά πάντως βλέπετε ότι δεν υπάρχει τόσο θερμό κλίμα, ωστόσο εσείς δεν αλλάζετε στάση ως προς τις οικονομικές απαιτήσεις σας. Αν και είναι σημαντικές αυτές οι απαιτήσεις, ωστόσο πρέπει να λάβετε υπόψη ότι δεν είναι τόσο ανεξάρτητες όσο θέλετε να τις βλέπετε και εκεί μπορεί να κάνετε μία λάθος οικονομική εκτίμηση την οποία και θα δυσκολευθείτε να ανακαλέσετε!

 

6Παρθένος

Ώρα για δράση και αν δεν το έχετε καταλάβει σίγουρα θα δεχτείτε εξωτερικά ερεθίσματα που θα σας βάλουν στη διαδικασία να προχωρήσετε και κυρίως να πάρετε ρίσκα. Δεν μπορείτε να κάνετε πίσω, γιατί τα γεγονότα τρέχουν χωρίς εσείς να μπορείτε να τα σταματήσετε.

Ερωτικά, μία είδηση σας αναστατώνει και σας βάζει αμφιβολίες ή και ερωτηματικά. Την αντίδρασή σας προσέξτε γιατί θα υπάρξει ανάλογη αντίδραση και από την άλλη πλευρά. Είναι πάντως καλύτερα να αφήσετε τις πρωτοβουλίες στους άλλους και εσείς να περιμένετε αν και θα προσπαθήσουν να σας ωραιοποιήσουν μία κατάσταση….

Επαγγελματικά, ο τολμών νικά αλλά ποιος θα τολμήσει περισσότερο; Εσείς ή οι ανταγωνιστές σας; Όποιος καταφέρει να είναι πιο γρήγορος και έχετε αργήσει!

7Ζυγός

Νέες αρμοδιότητες έρχονται να προστεθούν στην εργασία σας, που ίσως χρειαστεί να εκπαιδευτείτε σε αυτές αλλά και να τις συνηθίσετε ως τρόπο σκέψης και μετά ως εκτέλεση. Βιάζεστε για το οικονομικό αντίτιμο αλλά αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να το διεκδικήσετε περισσότερο και με περισσότερη επιμονή.

Ερωτικά έχετε καταλάβει πόσο γενναιόδωροι ήταν οι άλλοι μαζί σας, αλλά εσείς δεν μπορείτε να το ανταποδώσετε στην ίδια δόση, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Κάνετε φιλότιμες προσπάθειες ωστόσο και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως.

Έχετε και ευχάριστες εργασιακές ειδήσεις αυτή την εβδομάδα, προσέξτε μόνο γιατί αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει μία ιδανική κατάσταση χωρίς όμως και να είναι!

8Σκορπιός

Η κοινωνική δράση είναι σε πρώτο πλάνο και όχι μόνο αυτό σας κάνει να γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους που σας φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας που όμως θα χρειαστεί κάτι να θυσιάσετε για να τους φτάσετε. Το ζήτημα είναι ο στόχος να επιτυγχάνεται ακόμα και αν απαιτεί από εσάς δύσκολες αποφάσεις.

Στα ερωτικά σας είστε περισσότερο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες που όμως θα σας εξιτάρουν πρώτα το μυαλό! Οι μυστικοί έρωτες επίσης σας μοιάζουν τουλάχιστον συναρπαστικοί!

Επαγγελματικά, οι δικές σας αποφάσεις αναδεικνύουν τη δημιουργικότητά σας αλλά και το δυναμισμό σας. Το καινούργιο να ακολουθείτε και όχι το παλιό, γιατί αυτό ότι είχε να σας δώσει το έχει ήδη κάνει προ πολλού… Κάντε και επεκτατικές οικονομικές κινήσεις αλλά προσπαθήστε να κατοχυρωθείτε όσο μπορείτε περισσότερο!

9Τοξότης

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στους δικούς σας ανθρώπους και να σας κάνει να δείτε τα θέματα με περισσότερη προσοχή. Το μυαλό σας και η επικοινωνιακή σας ικανότητα είναι αυτή που σας φέρνει και καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σας και τελικά σας βοηθάνε να καταλάβετε κάτι και να σας δώσουν μία πολύ καλή ιδέα που όμως πρέπει να μην βιαστείτε να την υλοποιήσετε.

Ερωτικά, αρχίζετε και μιλάτε περισσότερο και επιθυμείτε να κατοχυρώσετε και να αποσπάσετε μία συμφωνία που θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια. Να θυμάστε ότι σε αυτόν τον τομέα, μην ζητάτε απόλυτη ταύτιση απόψεων γιατί θα είναι αληθοφανές και όχι αληθινό.

Επαγγελματικά υπάρχει διάθεση συνεννόησης γι’ αυτό εσείς δεν σταματάτε να κάνετε καλά αυτά που θεωρείτε σωστά, έχοντας πάντα στο μυαλό σας το οικονομικό αποτέλεσμα!

10Αιγόκερως

Για εσάς οι μετακινήσεις αλλά και οι συνομιλίες παίρνουν φωτιά και μαζί με αυτά και ο εγκέφαλός σας που δεν σταματάει να σκέφτεται και καταλήγει να κουράζεται.

Ερωτικά συζητάτε πλέον τα πάντα ακόμα και αυτά που δεν έχετε προλάβει να επεξεργαστείτε ή δεν ξέρετε αν πρέπει να τα αποκαλύψετε και έτσι έχετε διαρκώς με κάτι να ασχοληθείτε. Γίνεστε και σπιτόγατοι και θέλετε να μένετε αρκετές ώρες στο σπίτι σας και μάλιστα επιλέγετε και καλή παρέα. Προσέξτε μη δημιουργηθεί μία παρεξήγηση άνευ ουσίας με ένα φίλο σας, γιατί απλώς εσείς λέτε περισσότερα από όσα πρέπει και μάλιστα σε λάθος ανθρώπους.

Επαγγελματικά όσο περισσότερο προσεγγίζετε ένα θέμα τόσο περισσότερο ενδιαφέρον σας φαίνεται, τόσο που φτάνει να σας ενθουσιάσει!

11Υδροχόος

Η αποφασιστικότητα σας χαρακτηρίζει και ο πρωταγωνιστικός ρόλος σας ταιριάζει γάντι!

Στα επαγγελματικά σας έχετε τόσο δυναμισμό που σχεδόν ξεπερνάτε αυτούς που είναι ιεραρχικά ανώτεροι από εσάς και αυτό δημιουργεί αντιδράσεις και έντονο ανταγωνισμό. Όμως ούτε αυτό σας πτοεί…

Ερωτικά, αρχίζετε και εδώ και βλέπετε ότι έτσι όπως δημιουργήσατε τις καταστάσεις αυτό που σας χρειάζεται είναι ακόμα και εξομολογήσεις και φυσικά αποδείξεις που εσείς θα κάνετε την αρχή για να τις δώσετε, αλλά κάτι θέλετε να πάρετε πίσω ως αντάλλαγμα, και δικαίως το ζητάτε στα πλαίσια της αφοσίωσης. Σημασία έχει ότι είστε πανέτοιμοι να κάνετε τα πάντα ακόμα και να διεκδικήσετε κάτι που θεωρητικά δε σας ανήκει, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αντιληφθείτε αργότερα!

12Ιχθύες

Δίνετε έμφαση στα οικονομικά σας που ξεκινάνε και σας ενδιαφέρουν πραγματικά γιατί βλέπετε τις ευκαιρίες να παρελαύνουν μπροστά σας και ανοίγετε τα χέρια σας να τις πιάσετε αλλά πρέπει να είστε γρήγοροι γιατί ο χρόνος δεν μπορεί να περιμένει!

Ερωτικά νιώθετε πιο έντονα και είναι κάτι που σας προκύπτει εντελώς ξαφνικά και σας αναστατώνει ευχάριστα, αλλά προσέξτε μήπως αυτά που νιώθετε είναι προσωρινά και φευγαλέα…

Επαγγελματικά, τα οικονομικά κίνητρα είναι αυτά που κατευθύνουν τις κινήσεις σας και σας ωραιοποιούν τις καταστάσεις ώστε να πάρετε αποφάσεις. Αντέχετε πιο εντατικούς ρυθμούς στην εργασία σας, και δε σας κουράζει το να δουλεύετε περισσότερο!

Πηγή: Astrologos.gr