Ζώδια: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία βοηθά να εκφραστούν βαθιά συναισθήματα

Πλησιάζουμε στο τέλος αυτού του μήνα που θα μας αποχαιρετήσει με μια σύνοδο Άρη/Κρόνου η οποία ήδη λειτουργεί και κάνει τη ζωή να μοιάζει με αυτοκίνητο που προσπαθεί να το οδηγήσει κάποιος που δεν ξέρει να οδηγεί και πατάει μία γκάζι, μία φρένο. Παρόλ’ αυτά το τελευταίο Παρασκευοσαββατοκύριακο του μήνα έχει και έντονο άρωμα Αφροδίτης που όπως είπαμε και χθες βρίσκεται ήδη στα χέρια του Δία, αλλά και του Πλούτωνα με τους οποίους σχηματίζει όψεις τριγώνου και με τον τρόπο της κάνει πιο όμορφη τη ζωή μας. Ανάμεσα σε όλα τα ωραία που μπορεί να μας επιφυλάσσουν αυτές εδώ οι μέρες είναι και η συνειδητοποίηση των συναισθημάτων μας και κάποιο άτομο με το οποίο μπορεί να μας χωρίζουν πολλά ή να έχουν προκύψει κάποιες διαφορές ανάμεσά μας, ωστόσο όλα μοιάζουν μικρά μπροστά στο μέγεθος των συναισθημάτων μας και σίγουρα μάταια μπροστά στην ουσία που μπορεί να έχουν όλα όσα μας ενώνουν. Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν για να εκφράσετε όσα νιώθετε και να έρθετε κοντά!

1Κριός

Μπορεί οι όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα να πονάνε όσο να ‘ναι(!) όμως όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι “αγαθά κόποις κτώνται”. Αν θες να βρεις την ηρεμία και τη συναισθηματική ασφάλεια που επιζητάς σε μια σχέση θα πρέπει πρώτα να τσαλακωθείς και να αφήσεις στην άκρη το προφίλ του τέλειου, εκείνου που τα κάνει όλα όχι απλά καλά, αλλά καλύτερα από κάθε άλλον. Δεν είναι κακό να παραδεχτείς τα λάθη σου, αντίθετα θα χαλαρώσεις κι εσύ ο ίδιος με την πάρτη σου, γιατί ναι! Έχεις κι εσύ τα αδύνατα σημεία σου.

2Ταύρος

Το παρελθόν σου έχει δείξει ότι μπορείς να κινήσεις και βουνά, αρκεί να ξέρεις ποιο βουνό είναι αυτό, από που θα το πάρεις και που θα το πας. Τόσο συγκεκριμένα! Ο μόνος κίνδυνος είναι η αυταρέσκεια σου και όλη αυτή η αίσθηση παντοδυναμίας που μπορεί να σου δίνει αυτή σου η ικανότητα, που σε κάνουν να αγνοείς τους άλλους και να κάνεις αυτό που πιστεύεις εσύ καλύτερο. Αποφάσισε όμως: Θες κάποιον που θα μπορείς να μοιράζεσαι τη ζωή ή προτιμάς να σε θαυμάζουν για τις επιτυχίες σου και το βράδυ να μοιράζεσαι τις ανησυχίες σου με τον εαυτό σου…;

3Δίδυμος

Μυστικά έχουμε όλοι και είναι υγιές να κρατάμε πράγματα για τον εαυτό μας. Αρκεί να μην κοροϊδεύουμε κι εμάς τους ίδιους. Ίσως σου είναι δύσκολο σε αυτή τη φάση να δεις κάποια πράγματα κατάματα, αλλά θέλοντας και μη συνεχίζουν να υπάρχουν και λειτουργούν υπόγεια όταν κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε. Αυτές εδώ τις μέρες είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κάποιες συναισθηματικές σου ανάγκες που για καιρό έχεις καταπιέσει προτάσσοντας τη λογική για να προστατευτείς από το ενδεχόμενο μιας απογοήτευσης. Καλά, κανονικά μπορεί να σου ξυπνήσει το πάθος και για κάποιον παράνομο έρωτα, αλλά και τα δύο σενάρια είναι εξίσου πιθανά.

4Καρκίνος

Αυτές εδώ οι μέρες σε φέρνουν κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, λόγω καραντίνας κλπ. Για σένα οι άνθρωποι που ξέρεις ότι σε κάνουν να νιώθεις έντονα συναισθήματα είναι η περιουσία σου, ο κόσμος σου όλος. Όταν λοιπόν έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς το χρόνο σου μαζί τους και να κάνετε από κοινού σχέδια για το μέλλον είναι σαν η ζωή να βρίσκει το πραγματικό της νόημα. Και βασικά αυτό θα συμβεί! Γιατί αυτές εδώ τις μέρες το παρελθόν θα ξαναζωντανέψει και όλοι ξέρουμε το πόσο αγαπάς το παρελθόν.

5Λέων

Το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να στρέφεται στα επαγγελματικά και το άγχος που μπορεί να σου προκαλούν. Όμως φαίνεται ότι αυτές εδώ τις μέρες υπάρχει ελπίδα να μετουσιώσεις αυτό σου το άγχος σε κάτι δημιουργικό που θα σε φέρει σε καλύτερη θέση σε σχέση με πριν. Από την άλλη, η διάθεση σου να προσφέρεις και να συμπαρασταθείς σε κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα, δίνοντας όλο σου το είναι, σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητο. Αντιθέτως φαίνεται να εκτιμάται δεόντος.

 

6Παρθένος

Ένα Παρασκευοσαββατοκύριακο “μάθημα” θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω αυτό εδώ για εσάς, αφού σε βοηθάει να αντιληφθείς ότι “η ζωή περνά και πίσω δε γυρνά” όπως έλεγε και η Αλίκη κι εσείς πολλές φορές ξεχνάς να χαρείς με τα μικρά, καθημερινά πράγματα. Ίσως περάσεις πολύ χρόνο με τα παιδιά σου, πράγμα που σίγουρα θα σε αναζωογονήσει. Ίσως αφεθείς στη χαρά που μπορεί να σου δώσει ο έρωτας, εστιάζοντας στα συναισθήματα σου και όχι στο με ποιον έχεις να κάνεις. Αυτό κι αν είναι κατόρθωμα για εσένα…

7Ζυγός

Αυτό εδώ το Παρασκευοσαββατοκύριακο θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις τη γαλήνη και την ασφάλεια που έχεις ανάγκη στον αισθηματικό ή τον οικογενειακό σου χώρο. Θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις χρόνο με τον άνθρωπο σου και ειδικά αν βρίσκεσαι σε κάποια μακροχρόνια σχέση θα μπορέσεις να ανοιχτείς ο ένας στον άλλο, πράγμα που θα έχει σημαντική επιρροή στη σχέση σου. Έκφρασε τα συναισθήματα σου και θα θυμηθείς πόσο αφροδισιακά μπορεί να λειτουργήσει…

8Σκορπιός

Τον φορτιστή δίπλα στο τηλέφωνο, τον υπολογιστή στην πρίζα και ετοιμάσου για ένα Παρασκευοσαββατοκύριακο γεμάτο επαφές με πολύ κόσμο. Μάλιστα δε θα λείψουν και κάποια ξεκαθαρίσματα που έρχονται να αποκαταστήσουν κάποιες σχέσεις, αλλά και η αποκάλυψη κάποιων μυστικών που θα νιώσεις ότι θα σε φέρουν πιο κοντά με κάποιους άλλους. Πάντως επειδή είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι θα σκεφτήκατε ότι θα μάθετε μυστικά και όχι ότι θα πείτε, να σας πω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να πείτε αλήθειες που μέχρι τώρα διστάζατε να τις μοιραστείτε, γιατί η άλλη πλευρά θα το εκτιμήσει δεόντος.

9Τοξότης

Κι ενώ λέω όλα αυτά τα καλά σε όλο τον κόσμο σήμερα, σε σένα θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου σε θέματα που μπορεί να σχετίζονται με τα χρήματα σου και κάποιες αγορές ή επενδύσεις που σκέφτεσαι να κάνεις. Δεν είναι ότι σώνει και ντε θα χάσεις τα λεφτά σου, όμως ούτε και οι προσδοκίες σου θα επαληθευτούν. Κατά τ’ άλλα, αν υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον στο εργασιακό σου χώρο φαίνεται ότι φουντώνει και ίσως έχει έρθει η στιγμή να γκρεμίσεις τους περιορισμούς και τα πρέπει και να μιλήσεις ανοιχτά για τα συναισθήματα σου.

10Αιγόκερως

Τι μπορεί να σε κάνει άλλον άνθρωπο; Μα αυτό που αποφεύγεις, το συναίσθημα. Συχνά επιλέγεις να λειτουργείς σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή και μπαίνεις τόσο πολύ στο πετσί του ρόλου που νομίζεις ότι όντως είσαι μηχανή. Έλα όμως που δεν είσαι… Αυτές εδώ τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο παιδί που κρύβεται μέσα σου, αυτό που φωνάζει ότι “θέλω παγωτό” και όχι “πρέπει να δουλέψω για να φάω παγωτό”. Επίτρεψε στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να δεχτεί λίγη φροντίδα.

11Υδροχόος

Ο κόσμος αλλάζει κι ενώ όλοι μπορεί να ανησυχούν και να φοβούνται, εσύ πηγαίνοντας για ακόμη μια φορά κόντρα στο κύμα και στη ροή των πραγμάτων αρχίζεις να ηρεμείς και ενδεχομένως και να το διασκεδάζεις μέχρι ενός σημείου. Και βέβαια κανείς δεν μπορεί να στο απαγορεύσει, γιατί είναι στα πιστεύω σου ότι η αλλαγή είναι κανόνας της ζωής και όταν ζούμε μια ζωή γεμάτη ένταση, αλλαγή σημαίνει ηρεμία. Αυτό είναι το κέρδος σου αυτές τις μέρες. Νιώθεις ότι μέσα από μια σειρά γεγονότων ξαναβρίσκεις την επαφή σου με τα συναισθήματα σου και έρχεσαι πραγματικά κοντά με κάποιους ανθρώπους.

12Ιχθύες

Λίγη επαφή με την πραγματικότητα ποτέ δε σε έβλαψε. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά, με ψυχρή λογική (όσο μπορείς δηλαδή) για να μπορέσεις να καταλάβεις που βρίσκεσαι και που θες να πας, όπως και με ποιους πας και με ποιους θα ήθελες να πηγαίνεις. Αυτές εδώ οι μέρες λοιπόν προσφέρονται για ξεκαθαρίσματα στόχων, φίλων, εραστών, συζύγων και ό,τι άλλο θες. Δε σου λέω να τα γκρεμίσεις όλα και να το πιάσεις απ’ την αρχή, όμως κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν για το καλό όλων…

Πηγή: Astrologos.gr