Κάλυμμα καρότσας φορτηγού λύνεται και πέφτει πάνω σε μοτοσικλέτα

Ένας οδηγός μοτοσικλέτας και ο συνεπιβάτης του επέζησαν από θαύμα όταν ο μουσαμάς από ένα φορτηγό λύθηκε και έπεσε πάνω τους, ρίχνοντάς τους σε διερχόμενο βυτιοφόρο.

Βίντεο από κάμερα αυτοκινήτου δείχνει τη μοτοσικλέτα να τρέχει κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου στην Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία.

Μπροστά τους βρισκόταν ένα φορτηγό του οποίου το κάλυμμα, ασφαλισμένο με σχοινιά στα πλαϊνά της καρότσας, ανασηκωνόταν από τον αέρα ώσπου κάποια στιγμή λύθηκε και τυλίχθηκε στο δίκυκλο από πίσω του.

Με την όρασή τους μπλοκαρισμένη, οι αναβάτες της μοτοσικλέτας έχασαν τον έλεγχο και έπεσαν προς τις ρόδες ενός φορτηγού βυτιοφόρου.

Οι δυο τους γλίστρησαν στο έδαφος πριν σταματήσουν στη μέση του δρόμου.
Ως εκ θαύματος, μπόρεσαν να σταθούν ξανά στα πόδια τους και δεν φάνηκαν να έχουν σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο οδηγός που κατέγραψε το βίντεο, ο Τσεν, ένας ομογενής από την Κίνα που ζει τώρα στη Μαλαισία, είπε ότι ήθελε το βίντεο να είναι μια υπενθύμιση στους ανθρώπους για την ασφάλεια στους δρόμους.

«Αυτό δεν θα είχε συμβεί αν το κάλυμμα στο φορτηγό είχε τοποθετηθεί σωστά. Το ατύχημα θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο. Οι οδηγοί θα πρέπει να ελέγχουν ότι τα οχήματά τους είναι ασφαλή».