Η κακοποιημένη σκυλίτσα που λατρεύει το σερφ και τα παιχνίδια στην πισίνα

Αυτό το αξιολάτρευτο σκυλάκι ράτσας λαμπραντόρ έχει ταλέντο στο σερφ. Μπορεί να επιπλεύσει σε μια πισίνα χωρίς να βραχεί και να πιάσει το μπαλάκι του από το νερό. Όταν η αφεντικίνα της πετάει ένα μπαλάκι στην πισίνα, η Άμπι ανεβαίνει επάνω σε μια μικρή σανίδα και γλιστράει στο νερό.

Το υπέροχο λαμπραντόρ διατηρεί την ισορροπία του επάνω στη σανίδα και πιάνει τα μπαλάκια μέσα από την πισίνα, για να τα επιστρέψει τελικά στην αφεντικίνα του, στο σπίτι τους στο Μανασκουάν, στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

«Η αρχή της ζωής της ήταν γεμάτη κακοποίηση και παραμέληση. Τελικά κατέληξε σε ένα καταφύγιο ζώων εντελώς υποσιτισμένη και πολύ φοβισμένη» λέει η αφεντικίνα της Άμπι για το πώς γνώρισε τη σκυλίτσα της.

 

 

«Η οικογένειά μας την υιοθέτησε λίγες μέρες πριν της κάνουν ευθανασία. Όταν τη φέραμε σπίτι, έδειχνε σημάδια κατάθλιψης κι άρχισε να κλαίει και να γρυλίζει όταν πηγαίναμε να τη χαϊδέψουμε» λέει η γυναίκα μιλώντας στο Newsflare.

«Έπρεπε να καταφέρω κάπως να κερδίσω την εμπιστοσύνη της. Της αρέσουν πολύ τα μπαλάκια. Σιγά-σιγά την έμαθα αυτό το παιχνίδι βάζοντάς την απαλά στη σανίδα, με το μπαλάκι ως έπαθλο» λέει η γυναίκα.

«Έμαθε ότι η πισίνα είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα. Η Άμπι γρήγορα κατάφερε να κατευθύνει τη σανίδα, ρίχνοντας το βάρος της κατάλληλα για να κινήσει τη σανίδα ώστε να πιάσει το μπαλάκι. Έκτοτε, η Άμπι το διασκεδάζει με την ψυχή της» εξηγεί η “μαμά” της σκυλίτσας.

«Από τότε που υιοθέτησα την Άμπι, ο πατέρας μου διαγνώστηκε με Πάρκινσον. Η σκυλίτσα είναι η καλύτερη φίλη του. Του προσφέρει παρηγοριά, πολλά γέλια και τόνους αγάπης. Η Άμπι κοιμάται μαζί του κάθε βράδυ και σπανίως φεύγει από κοντά του, εκτός κι αν κάνει σανίδα μέσα στην πισίνα» λέει η γυναίκα.

Η πανέμορφη σκυλίτσα έχει γίνει viral στα social media, με τους φίλους της στα κοινωνικά δίκτυα να θαυμάζουν το ταλέντο της στο σερφ.

 

Πηγή