Η Κατερίνα Γλύμπη προβλέπει για την εβδομάδα 28.9 – 04.10

Μία εβδομάδα που βάζει τέλος στον απόηχο του καλοκαιριού και όσο και να θέλουμε να το παρατείνουμε αυτό τελειώνει και μάλιστα μας φέρνει και προ των ευθυνών μας! Με μία Πανσέληνο ξεκινάει ο Οκτώβριος για να μας δείξει ότι τίποτα δεν είναι εύκολο αν το αφήνουμε να διαιωνίζεται χωρίς να βάζουμε όρια και χωρίς να ξέρουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι λάθος… Ευκαιρία λοιπόν να δούμε τις σχέσεις μας συλλογικά και να λάβουμε αποφάσεις οι οποίες θα μας λύσουν και τα αδιέξοδα.

Η Αφροδίτη ολοκληρώνει τη διέλευσή της από το Λέοντα υπενθυμίζοντας και αυτή ότι ο έρωτας χρειάζεται κανόνες και κυρίως δεν μπορεί να υπάρξει ανεμελιά σε αυτόν τον τομέα. Είναι μία ευκαιρία να δούμε τον έρωτα από την πρακτική μεριά του και να είμαστε πιο συγκροτημένοι, κάτι που θα το μάθουμε με την Αφροδίτη από την Παρθένο που θα μας κάνει επιφυλακτικούς, ζητώντας διαπιστεύσεις!

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό βάζοντας κατασκόπους στην επικοινωνία γιατί θέλει να μάθει όσα του κρύβουν… Παρόλο που αυτός ο Ερμής είναι κάπως περίεργος, απαλλάσσεται από τις δύσκολες όψεις που έκανε από το Ζυγό και δίνει ώθηση στην επικοινωνία, τουλάχιστον ως προς την έκφραση.

Ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και προετοιμάζει την δράση του γιατί προς το παρόν αναμοχλεύει το παρελθόν και είναι πιο διστακτικός. Δεν πιστεύει όμως σε καμία περίπτωση ότι ξεχνάει ή ότι θα προσπεράσει αυτά που τον ενοχλούν και κυρίως τον θίγουν. Απλά, κάνει μία υποτυπώδη υπομονή…

Ο Κρόνος κινείται πλέον ορθόδρομος από τον Αιγόκερω δίνοντας ώθηση στα σχέδιά μας και μία επιπλέον στήριξη από ανθρώπους εξουσίας γιατί ξέρει τι ζητάει και κυρίως πως μπορεί αυτό να το πάρει πίσω!

Ποιά ζώδια επηρεάζονται περισσότερο αυτή την εβδομάδα;
Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου είστε αυτοί που επηρεάζεστε πιο έντονα από αυτή την Πανσέληνο, είστε σε μία στάση αναμονής και ξέρετε ότι συγκεντρώνετε τα στοιχεία σας για να δράσετε! Αυτό που βλέπετε όμως είναι ότι κάποια πράγματα δεν μπορείτε να τα τραβήξετε άλλο και καλό θα είναι να τα ολοκληρώνετε έστω και αν δεν είστε σε θέση να το κάνετε εξ’ ολοκλήρου και αφήσετε κάτι για αργότερα. Ο κύβος όμως ερήφθη και εσείς είστε αυτοί που φέρατε τις καταστάσεις σε αυτό το σημείο με την επιμονή σας να φτάσετε τα πράγματα στα άκρα!

 

1Κριός

Είστε αυτή την εβδομάδα τόσο ανήσυχοι όσο και να σκέφτεστε γρήγορα χωρίς ωστόσο να μπορείτε απόλυτα να έχετε και την πρακτική εφαρμογή των όσων σκέφτεστε! Ερωτικά πάντως είστε αρκετά συνειδητοποιημένοι για να κάνετε ένα βήμα μπροστά αλλά το ένστικτό σας λειτουργεί γρήγορα και σας περνάει μηνύματα που άλλοτε σας δίνουν μία ώθηση μπροστά και άλλοτε θέλουν να σας κρατήσουν πίσω γιατί δε θέλετε να ενθουσιαστείτε ή τουλάχιστον να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας. Παραμένουν καλές οι συγκυρίες για τα οικονομικά σας, αλλά πρέπει να βιαστείτε αυτή τη φορά γιατί ο χρόνος εξαντλείται και πρέπει να λάβετε αποφάσεις. Επαγγελματικά, αν πιέζεστε και πρέπει να κάνετε ένα συμβιβασμό επειδή είναι μεγάλος κοιτάξτε αν δεν έχετε καμία άλλη εναλλακτική τουλάχιστον να ξέρετε γιατί υποκύπτετε!

2Ταύρος

Είστε τόσο καλοί στα λόγια ώστε μπορείτε να πείθετε τους πάντες,κυρίως αν το πιστεύετε, το κυνηγήσετε με ένταση, το προσπαθήσετε και πραγματικά το θέλετε τότε σίγουρα θα το καταφέρετε! Ερωτικά, υπάρχουν κάτι δυσκολίες γιατί δε θέλετε να θίξετε θέματα ή δεν μπορείτε να τα υπερασπιστείτε με την ίδια ένταση που τα πιστεύετε. Φοβάστε ότι μπορείτε να ανεβάσετε τους τόνους αλλά αυτό δε θα είναι προς όφελός σας. Αυτό όμως που μπορεί να σας βοηθήσει είναι να δείτε μία πτυχή με διαφορετικό τρόπο που μακροπρόθεσμα να είναι προς όφελός σας. Επαγγελματικά, σωστά ψάχνετε να βρείτε νέους τρόπους να εφαρμόσετε αλλά θα πρέπει να τα βάλετε σε μία πιο δημιουργική φάση και βέβαια να προβλέψετε και τις αντιδράσεις και γιατί όχι να τις αποκρούσετε κιόλας… Έχετε ισχυρά επιχειρήματα και μπορείτε κάλλιστα να τα αξιοποιήσετε!

3Δίδυμος

Είστε πολύ καλοί στις διαπραγματεύσεις τις οικονομικές αυτή την εβδομάδα αν και σε κάποιες περιπτώσεις γίνεστε και σκληροί αλλά ξέρετε ότι έχετε το δίκιο με το μέρος σας οπότε και το προχωράτε ή και το τραβάτε αν χρειαστεί γιατί ξέρετε ότι αντέχετε και μπορείτε να το διεκδικήσετε. Ερωτικά, είναι πιο εύκολο να κάνετε κινήσεις γιατί έχετε τα σωστά κίνητρα αλλά εύκολα μπορείτε να νιώσετε έντονα συναισθήματα και τελικά να είστε υπερβολικοί πράγμα που κάνει τους ενδιαφερόμενους να σας κοιτούν με καχυποψία. Χρειάζεται να δώσετε κάποιες διευκρινίσεις και δε θα σας είναι δύσκολο… Επαγγελματικά, καλά κάνετε και θέλετε να δείτε τα θέματα πιο ρεαλιστικά αν και υπάρχει ένας ανταγωνισμός απλώς και μόνο επειδή υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους ή θεωρούν τον εαυτό τους αναντικατάστατο, αλλά φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

4Καρκίνος

Μία εβδομάδα με αρκετά θέματα να έρχονται στο προσκήνιο και αυτό που σας κάνει να αγχώνεστε είναι αν τελικά υπάρχει λόγος για κάτι να βιάζεστε τόσο και δεν μπορείτε να περιμένετε ή αν τελικά είναι δική σας ιδιοτροπία το εδώ και τώρα και κυνηγάτε κάτι άπιαστο ή τουλάχιστον κάτι που θέλει χρόνο να ωριμάσει. Ερωτικά πάντως, βλέπετε ότι οι διαφορές δε γεφυρώνονται και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί παίρνουν τέτοιες διαστάσεις και χάνετε την ουσία… Επαγγελματικά, υπάρχουν διαφορές οι οποίες οφείλονται σε διαφορετικά συμφέροντα. Το θέμα είναι ότι κάπου υπάρχουν και κοινές συνισταμένες και αυτές είναι που πρέπει να κυνηγήσετε.Γιατί έτσι θα βρεθούν λύσεις διαφορετικά το εύκολο είναι να εντοπίσετε για άλλη μία φορά το πόσο απέχετε χωρίς να μπορέσετε να το αξιοποιήσετε!

5Λέων

Τα επαγγελματικά σας είναι στην πρώτη γραμμή και εσείς τα ακολουθείτε με μεγάλη ευλάβεια γιατί μία ευκαιρία μοιάζει τόσο δελεαστική όσο και να μη θέλετε να την αφήσετε να περάσει και να προσπεράσει. Ερωτικά, είναι δύσκολο να μην αισθάνεστε μοναδικοί και κυρίως να καταλαβαίνετε τα λάθη σας. Όσο το συζητάτε τόσο βλέπετε ότι έχετε δίκιο και βέβαια δεν μπορείτε να το παραβλέψετε. Η ουσία είναι να μπορέσετε να το συζητήσετε και να το βρείτε και όχι να τραβάτε τα άκρα. Φίλοι σε αυτή την περίπτωση μπορούν να σας επηρεάσουν αρνητικά. Επαγγελματικά πάντως έχετε μία εύνοια και σας φαίνονται όλα τόσο ιδανικά όσο και να μην βλέπετε αντιπάλους ακόμα και αν υπάρχουν. Αυτό έχει και τα καλά του, αλλά σίγουρα θα πρέπει να μην είστε και τόσο εγωιστές!

 

6Παρθένος

Μία εβδομάδα για εσάς με έντονη κοινωνική ζωή που ενίοτε σας αρέσει και ενίοτε σας κουράζει ή την βρίσκετε βαρετή. Μάλλον δεν είστε πάντα σε καλή διάθεση αλλά αυτό δεν οφείλεται στους άλλους. Ερωτικά, κάποια πράγματα τα βλέπετε ιδανικά και αυτό δε σας βοηθάει στο να είστε αντικειμενικοί. Σίγουρα σας χρειάζεται χρόνος για να πάρετε μία απόφαση και κυρίως να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να είστε τόσο ανεξάρτητοι όσο σας έρχεται στο μυαλό ή όσο έχετε συνηθίσει. Κάτι πρέπει να θυσιάσετε και δεν είναι όλη η ελευθερία σας αλλά ένα μικρό μέρος της ή να δίνετε αναφορά ακόμα και αν το κάνετε βαρυγκωμώντας. Επαγγελματικά, μία απόφαση σας ωθεί ως συνέπεια και σε μία δεύτερη, κάτι που όμως δε σας αρέσει αλλά προς το παρόν δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Προσέξτε τα έξοδα γιατί νομίζετε ότι έχετε ανάγκη κάτι που σας είναι εντελώς περιττό!

7Ζυγός

Σας αρέσει να υπερτερείτε και να κάνετε επίδειξη δύναμης στα επαγγελματικά σας αλλά αυτό δεν είναι και τόσο καλό γιατί σας βάζει σε μία διαδικασία ανταγωνισμού και κατανάλωσης ενέργειας και είναι κάτι εντελώς περιττό όταν είναι αυτονόητο… Ερωτικά, υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ασφαλείς και άλλες που νιώθετε ότι δε σας δίνουν τη σημασία που θα θέλατε… Αναγνωρίστε και τα δικά σας λάθη για να είστε και πιο δίκαιοι αν και αυτή την εβδομάδα όλα τα περνάτε από κόσκινο οπότε δύσκολα θα σας διαφύγει. Επαγγελματικά υπάρχει κάτι σαν αναλγησία και εσείς πρέπει να καλύψετε ένα κενό και θα το κάνετε αλλά θα ζητήσετε ανταπόδοση… Μη σας αγχώνει θα την έχετε όπως έχετε και την αξία σας, την οποία δε σας την παίρνει κανείς!

8Σκορπιός

Έχετε υπερβολικές απαιτήσεις και είστε και πολύ άμεσοι στις επιδιώξεις σας. Κάνετε έξοδα και μάλιστα αλόγιστα έως και περιττά! Προσέξτε γιατί η πολυτέλεια κοστίζει κάτι που το ξέρετε αλλά δεν μπορείτε να το υπολογίσετε σωστά. Βασικά, είστε σίγουροι ότι όλα σας ταιριάζουν και όλα σας χρειάζονται… Ερωτικά, έχετε την ευκαιρία να ενθουσιαστείτε ακόμα και αν ξέρετε ότι αυτό δε σας ταιριάζει απόλυτα, ή έστω και αν καταλαβαίνετε ότι αφορά κάτι εφήμερο. Μη διακινδυνέψετε μία σχέση σας για χάρη ενός ενθουσιασμού γιατί εσείς θα το μετανιώσετε και θα είναι αργά! Προσέξτε και τα λόγια σας γιατί μπορούν να παρερμηνευθούν και μάλιστα οι παρεξηγήσεις να είναι τόσο ηχηρές όσο και να μην τις προλαβαίνετε!

9Τοξότης

Μία καλή εβδομάδα για εσάς αν καταφέρετε να υπολογίσετε σωστά τα έξοδα αλλά και τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε. Προσέξτε γιατί μπορεί να ξεχάσετε κάτι και να χρειαστεί να πληρώσετε τόκους ή να διακοπεί μία υπηρεσία και να την πληρώσετε πιο ακριβά. Ερωτικά, είναι εύκολο να κάνετε ένα λάθος ή να αφήσετε μία κατάσταση χωρίς να παρεμβαίνετε και τελικά να γυρίσει σε βάρος σας ή να σας καταλογίσουν αναλγησία… Η ψυχολογία σας αυτή την εβδομάδα έχει σκαμπανεβάσματα αλλά προσπαθήστε να αναλογιστείτε τις αιτίες και όχι να το αφήνετε να περνάει και να προσπερνάει. Επαγγελματικά υπάρχει ένα πρόγραμμα και αυτό είναι και το μόνο καλό της υπόθεσης γιατί η συνεννόηση είναι κομματάκι δύσκολη!

10Αιγόκερως

Ενώ έχετε ερωτικές κατακτήσεις και αυτό σας δίνει δύναμη αυτό που δεν μπορείτε να νιώσετε είναι ασφάλεια στον έρωτα και κυρίως δε νιώθετε ότι αυτό μπορεί να έχει διάρκεια και προοπτικές. Ερωτικά λοιπόν ενώ υπάρχει αφοσίωση και ενδιαφέρον εσείς θέλετε περισσότερο και μάλιστα λέτε ότι το δικαιούστε κιόλας! Δεν μπορεί να σας το αρνηθεί κανείς αν και εσείς αναλογιστείτε τι κάνετε λάθος ή μήπως καταπιέζετε τους άλλους και έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από αυτούς. Επαγγελματικά νιώθετε πιο έντονα στήριξη αλλά αυτό είναι κάτι που το απολαμβάνετε και σίγουρα δε σημαίνει ότι χρειάζεται να το διατυμπανίζετε κιόλας. Απεναντίας πρέπει να κρατάτε χαμηλούς τόνους και αφήστε αυτούς με τους υψηλούς να εκτεθούν γιατί θα είναι επιλογή τους !

 

11Υδροχόος

Λίγο έξω από τα νερά σας νιώθετε αυτή την εβδομάδα γιατί θεωρείτε ότι έχετε πολλή δουλειά και μάλιστα δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση και καμία προετοιμασία. Ερωτικά λοιπόν πιστεύετε ότι χρειάζεστε χρόνο για να αποκαταστήσετε τα όποια προβλήματα και να τα συζητήσετε σε βάθος ή σε κάθε περίπτωση να υπάρχει μία συμφωνία έστω και να εντοπίσετε τα σημεία που διαφωνείτε και τουλάχιστον να μην βαδίζετε στο άγνωστο. Σίγουρα πάντως, αμφιβάλλετε και για τα συναισθήματά τα δικά σας πόσο μάλλον των άλλων προς εσάς… Επαγγελματικά, ενώ υπάρχει μεγάλος όγκος δεν υπάρχει η υποδομή να αντιμετωπιστεί. Μπορείτε να παίξετε το ρόλο του διοργανωτή αλλά κυρίως να ακολουθήσετε μία ροή και να πείσετε και τους άλλους να την ακολουθήσουν, αν και πρέπει να το πάρετε πιο πατριωτικά ή τουλάχιστον να επιμείνετε αρκετά!

 

12Ιχθύες

ίστε καλοί στα λόγια αλλά όχι και στις πράξεις αυτή την εβδομάδα! Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε πιο συγκεκριμένοι στον έρωτα και κυρίως να καταλάβετε ότι τα ωραία λόγια δημιουργούν και ωραίες προσδοκίες κάτι στο οποίο δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε, τουλάχιστον στο βαθμό που τα υπόσχεστε. Επαγγελματικά, ενώ είστε δημιουργικοί ή τουλάχιστον αυτό πιστεύετε, είναι δύσκολο να είστε και αποτελεσματικοί γιατί κάτι θέλει τον χρόνο του να ωριμάσει και φυσικά να αποδώσει… Ο λόγος που είστε συνεργάσιμοι είναι γιατί πιστεύετε ότι τίποτα δεν μπορείτε να το καταφέρετε εντελώς μόνοι σας. Το ζήτημα είναι όμως να ξεδιαλύνετε και τους ρόλους ή τους στόχους της ομάδας που θα ασχοληθείτε ώστε όλοι να έχουν τα σωστά κίνητρα και έτσι θα δουλεύουν με την ίδια ένταση και ζήλο!

Πηγή: Astrologos.gr