Η Κατερίνα Γλύπτη προβλέπει για όλα τα ζώδια

Τρίτη σήμερα, 4 Αυγούστου και το κλίμα των “κακών” ειδήσεων συνεχίζεται με τον Ερμή να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Κρόνο, σε μια όψη που ολοκληρώνει τις αντιθέσεις που θα σχηματίσει ο Ερμής ολοκληρώνοντας σιγά-σιγά τη διέλευση του απ’ τον Καρκίνο. Σήμερα όμως έχουμε αυλαία για τις δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει το επόμενο 5μηνο ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό με τους Δία, Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω. Πρώτο λοιπόν το τετράγωνο του με το Δία, μια όψη αρκετά επικίνδυνη στην εποχή του κορονοϊού, αφού συμβολίζει τη διάθεση μας να σπάσουμε τα δεσμά και να συμπεριφερθούμε σαν να μην υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε την τάση να υπερεκτιμούμε τις ικανότητες μας, να νιώθουμε πιο δυνατοί και πιο άτρωτοι σε σχέση με την πραγματικότητα και να παίρνουμε παρορμητικές αποφάσεις αψηφώντας του κινδύνους. Βίαιες συγκρούσεις, ξεσπάσματα θυμού και ατυχήματα βρίσκονται στην κορυφή της ημερήσιας διάταξης…

1Κριός

Με τον Άρη από το ζώδιό σου σε τετράγωνο με το Δία αυτό που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα είναι τα ρίσκα τα οποία είσαι διατεθειμένος να πάρεις και τα οποία δε φαίνεται να έχουν καμία λογική. Αν μάλιστα το εναλλακτικό σου σχέδιο στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά βασίζεται στη στήριξη των δικών σου προσώπων ή στο γεγονός πως ό,τι κι αν γίνει αν μη τι άλλο θα έχεις ένα κεραμίδι για να βάλεις το κεφάλι σου από κάτω, τότε είναι αρκετά παρακινδυνευμένο. Λογική και ψυχραιμία παρακαλώ!

2Ταύρος

Σήμερα και αύριο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σχετικά με το πως φιλτράρεις και το πως αξιοποιείς τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου. Το να πιστέψεις οτιδήποτε σου πουν και να πάρεις αποφάσεις πριν καλά-καλά επιβεβαιώσεις ότι όλα αυτά ισχύουν είναι άκρως επικίνδυνο, αφού από τη μία θα μπεις σε κάποιες διενέξεις με τη φόρα του αδικημένου και του νικητή, αλλά θα καταλήξεις να ζητάς συγγνώμη, κι απ’ τη άλλη μπορεί να προκύψουν συνέπειες ακόμα και για την ίδια τη υγεία σου.

3Δίδυμος

Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα το φανατισμό με τον οποίο θα θελήσεις να υποστηρίξεις είτε την αξιοπρέπεια σου είτε την περιουσία σου ή οτιδήποτε θεωρείς ότι σου ανήκει υλικό ή άυλο. Δεν το αντέχεις να σε θίγουν,να αμφισβητούν την κυριαρχία σου ή να νιώθεις ότι απειλείται κάτι δικό σου, ωστόσο με την υπερβολή σου μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με συνέπειες μεγαλύτερες από τα αρχικά γεγονότα. Κυρίως πρόσεξε μη χαλάσεις καμία φιλία για το τίποτα.

4Καρκίνος

Αυτές τις μέρες με το τετράγωνο του Άρη με το Δία σε ισχύ θα χρειαστεί να βάλεις ένα φρένο στον εγωισμό σου ειδικά απέναντι σε ανθρώπους που έχουν τη δύναμη ή την εξουσία να σου κόψουν τον αέρα πολύ άνετα. Ακόμα κι αν νιώθεις ότι έχεις πετύχει κάτι σπουδαίο ή έστω ότι έχεις κερδίσει με τους κόπους σου τη δυνατότητα να φωνάζεις πιο δυνατά απ’ τους υπόλοιπους, καλό θα είναι διαχειριστείς με ωριμότητα την κατάσταση, γιατί η προσγείωση από τόσο ψηλά πονάει πολύ.

5Λέων

Το να μη σου αρέσει μία αντίθετη άποψη είναι φυσιολογικό, το να μην μπορείς όμως να τη σεβαστείς είναι πρόβλημα και μάλιστα από τα πλέον πιθανά να αντιμετωπίσεις σήμερα. Κι επειδή οι τσακωμοί μπορεί να δώσουν και να πάρουν, αν είσαι σε καμία κρίσιμη ηλικία πρόσεξε την υγεία σου και μην το πάρεις αψήφιστα αυτό που σου λέω. Από την άλλη η υπερβολική σιγουριά σου και η αυτοπεποίθηση ότι κάποια πράγματα γνωρίζεις να τα κάνεις ακόμα και με κλειστά τα μάτια επίσης μπορεί να σου κοστίσει.

 

6Παρθένος

Αν κάποιος μπορεί να χαίρεται αυτές τις μέρες που είναι σε ισχύ το τετράγωνο του Άρη με το Δία αυτός μάλλον θα πρέπει να είσαι εσύ, αφού το κρεβάτι σου γίνεται για άλλη μία φορά αυτές τις μέρες το… σημείο συνάντησης. Εμένα ο λόγος δεν μου πέφτει, άλλα μπλεγμένα τα βλέπω τα πράγματα. Είτε τρέχουν παράλληλες ιστορίες και δεν έχεις… πού την κεφαλή κλίναι, είτε δε σου είναι ξεκάθαρο ούτε εσένα το τι επιζητάς από το σύντροφό σου ή αυτόν που σε ενδιαφέρει γενικότερα. Συναίσθημα ή ωμή σαρκική απόλαυση; Μια σχέση πιο φιλική και ελεύθερη ή μια κατάσταση αυστηρά για δύο;

7Ζυγός

«Ρε ξέρεις ποια είμαι εγώ, πώς με λένε κι η σκούφια μου από πού κρατάει;»… Βάλτο να παίζει συνέχεια, τραγούδησε το, κάνε ό,τι θέλεις, αλλά να ξέρεις εάν αρχίζεις να συστήνεσαι στον κόσμο σήμερα με τις ιδιότητες σου και περιμένεις να σε σεβαστούν βάσει του ποιος είσαι, τι δουλειά κάνεις και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, να περιμένεις έντονες (τουλάχιστον) αντιδράσεις. Από την άλλη, αν πχ είσαι σε φάση αποκατάστασης ή αν ψάχνεις για δουλειά δεν είναι ανάγκη να πέσεις με τα μούτρα στην πρώτη φαινομενική ευκαιρία που θα βρεθεί μπροστά σου.

8Σκορπιός

Με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη, τον Άρη, σε τετράγωνο αυτές τις μέρες με το Δία ένας Θεός ξέρει ποιος θα πληρώσει πάλι τη νύφη. Η ανυπομονησία σου και η ανάγκη σου να αλλάξουν κάποια κακώς κείμενα που σε έχουν κουράσει είναι έντονες. Από την άλλη όμως το να ξεσπάς, απλώς για να ξεσπάς, ενώ από πλευράς σου δεν έχεις να προτείνεις καμία λύση δεν φέρνει αποτέλεσμα. Το αντίθετο μάλιστα. Με τη συμπεριφορά σου αυτή απλά διχάζεις και εκτίθεσαι.

9Τοξότης

Αυτές τις μέρες με το τετράγωνο του Άρη με το Δία καλείσαι να προσέξεις την τάση σου να σχεδιάζεις πράγματα που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείς να τα ολοκληρώσεις ή γενικότερα είναι εκτός των δυνατοτήτων σου. Από την άλλη αφήνεις τις ορμόνες σου να αναλάβουν τον έλεγχο των αποφάσεων σου και αδυνατείς να αντιληφθείς τις συνέπειες των επιλογών σου. Αυτό το τελευταίο ενδεχομένως να σου δημιουργήσει προβλήματα σε μία σχέση ή έστω την ανάγκη να κάνεις κάτι έξω από αυτήν.

10Αιγόκερως

Ίσως έχεις αφήσει πολλά περιθώρια στους άλλους να κάνουν κουμάντο σε τομείς της ζωής σου που κανονικά ούτε άποψη δε δικαιούνται να έχουν. Το να προσπαθείς να βάλεις όρια την ώρα της μάχης ίσως είναι δύσκολο, αλλά μπορείς τουλάχιστον να τους κόψεις τον αέρα, σε πρώτη φάση. Παράλληλα, προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στην οικογενειακή σου ζωή ο ρόλος που θα διαδραματίσει κάποιο τρίτο πρόσωπο που ίσως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου.

11Υδροχόος

Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου αυτές εδώ τις μέρες με τον Άρη να βρίσκεται σε τετράγωνο με το Δία για να είσαι σε επιφυλακή είναι το ότι δεν τα ξέρεις όλα. Όσο άβολα κι αν σε κάνει να νιώθεις το γεγονός ότι κάποιος “κατώτερος” μπορεί να γνωρίζει κάποια πράγματα καλύτερα καλά θα κάνεις να το αποδεχτείς και να το αναγνωρίσεις, αλλιώς ενδέχεται να βγάλεις στην επιφάνεια τον κομπλεξικό σου εαυτό και να αντιμετωπίσεις προβλήματα κυρίως στον εργασιακό σου χώρο.

12Ιχθύες

Το τετράγωνο του Άρη με το Δία προοιωνίζει προβλήματα κυρίως στην ερωτική σου ζωή, όπου το ένα σενάριο σε θέλει να λειτουργείς με φοβερή αυτοπεποίθηση, έως και έπαρση θα μπορούσα να πω, καταλήγοντας να τρως τα μούτρα σου. Από την άλλη, η ανάγκη σου για έρωτες και παθιασμένες καταστάσεις σε κάνει να δίνεις σε κάποιους ανθρώπους μεγαλύτερη αξία από αυτή που έχουν πραγματικά. Προσοχή επίσης χρειάζεται και η διαχείριση κάποιων οικονομικών θεμάτων, ειδικά εάν είσαι λάτρης του τζόγου.

Πηγή: Astrologos.gr