Κινέζος κάνει κουνγκ φου για να διώξει εισβολέα από χωριό σε καραντίνα λόγω Κορονοϊού!

Ένας Κινέζος αξιωματούχος κατεγράφη να καταφεύγει στο κουνγκ φου προκειμένου να εμποδίσει ένα χωρικό να εισέλθει σε περιοχή αποκλεισμένη εξαιτίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, το βίντεο δείχνει έναν άντρα κάτοικο να προσπαθεί να σηκώσει την κόκκινη κορδέλα και να εισέλθει στην αποκλεισμένη περιοχή, αλλά όταν ένας εθελοντής που φρουρούσε την είσοδο έκανε ένα βήμα πίσω κι έκανε επίδειξη των ικανοτήτων του στις πολεμικές τέχνες.

Λίγο κουνγκ φου ήταν αρκετό για να κάνει τον άντρα να φύγει αμέσως από το απαγορευμένο χωριό «Είσαι δυνατός! Θα φύγω, εντάξει;», αρκέστηκε να πει ο άντρας και ανέβηκε στο μηχανάκι του κι έκανε μεταβολή»

Το περιστατικό πιστεύεται ότι έλαβε χώρα στην επαρχία Σαντόνγκ, στην ανατολική Κίνα, κρίνοντας από τη βαριά προφορά του άντρα που επιχείρησε να περάσει στην αποκλεισμένη περιοχή.

Σύμφωνα με αναφορές, το συγκεκριμένο χωριό επέβαλε από μόνο του την καραντίνα, εξαιτίας της θανατηφόρου έξαρσης του κορονοϊού, που έχει μέχρι σήμερα σκοτώσει 2.705 ανθρώπους και μολύνει 80.326 ανθρώπους, ανά την υφήλιο.