Κομμωτήριο χαρίζει ευτυχία σε παιδιά με καρκίνο με ένα κούρεμα

Χαμόγελο και ελπίδα σε μικρά παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους από καρκίνο, χαρίζει μια δράση που έχει ξεκινήσει ένα κομμωτήριο στην Αγία Πετρούπολη. Οι πελάτες του κομμωτηρίου κουρεύονται δωρεάν και τα μαλλιά τους δωρίζονται για τη δημιουργία περουκών για παιδιά με καρκίνο.

Τον Σεπτέμβριο, ένα κομμωτήριο στην Αγία Πετρούπολη σε συνεργασία με το Κέντρο για την Δωρεά Μυελού των Οστών ξεκίνησαν μια φιλανθρωπική δράση.

Οι πελάτες του κομμωτηρίου κουρεύονται δωρεάν και τα κομμένα μαλλιά αποστέλλονται στη βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση The Little Princess Trust, όπου χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία περουκών για παιδιά με καρκίνο.

Οι αλογοουρές και οι πλεξούδες συγκεντρώνονται και οι ιδιοκτήτες τους λαμβάνουν ένα πιστοποιητικό, χάρη στο οποίο μπορούν να ενημερωθούν για το μέλλον των μαλλιών τους.
Η διευθύντρια του Κέντρου Ανάπτυξης Δωρεάς Μυελού των Οστών, Λιουμπόφ Μπελοζέροβα, η οποία ξεκίνησε τη δράση στην Αγία Πετρούπολη, ανέφερε ότι εμπνεύστηκε να ξεκινήσει το πρότζεκτ από μια γνωστή της, που άφησε μακριά τα μαλλιά της για να τα στείλει στο ίδρυμα The Little Princess Trust. Αρχικά μάκρυνε η ίδια τα μαλλιά της και μετά από λίγο άρχισε να ψάχνει κομμωτή για τη δράση.

 

Πηγή