4+1 λόγοι για να λάβεις μέρος στην καλοκαιρινή Σχολή Ηγεσίας και Δημιουργικότητας του ΟΝΕΚ!

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει και φέτος την Καλοκαιρινή Σχολή Ηγεσίας και Δημιουργικότητας, στις 23-24 Ιουνίου 2021, στο Ξενοδοχείο Landmark στη Λευκωσία.

1. Για να γνωρίσεις κόσμο και να πάρεις έμπνευση
Μετά από μια δύσκολη περίοδο που έχει επηρεάσει ολόκληρη την ανθρωπότητα ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου έρχεται να εμψυχώσει τη νεολαία με ένα απόλυτα νεανικό event που τα έχει όλα. Δεκατρείς επίκαιροι ομιλητές με ενδιαφέρουσες προσωπικές ιστορίες θα μοιραστούν μαζί σου δεδομένα από το δικό τους επαγγελματικό χώρο και θα σε κάνουν να σκεφτείς και να επεξεργαστείς τη δική σου πορεία επαγγελματικά και προσωπικά.

2. Γιατί η ατζέντα θα σε συναρπάσει
Μια ατζέντα με 13 εμπνευσμένες ομιλίες, 4 διαφορετικά εργαστήρια στα θέματα ηγεσίας και δημιουργικότητας, ανοικτές συζητήσεις και δικτύωση με ανθρώπους από τον χώρο της τεχνολογίας, της ψηφιακής επιχειρηματικότητας, της δημιουργικής οικονομίας, των start ups και των τεχνών, οι οποίοι θα κληθούν να καταθέσουν συγκεκριμένα παραδείγματα δημιουργικότητας και καινοτομίας και θα επιχειρήσουν να δώσουν τις διαφορετικές διαστάσεις της ηγεσίας με δημιουργικό τρόπο. Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ.

3. Γιατί σε ενδιαφέρει η ψηφιακή αλλαγή που συντελείται στον κόσμο
Στον 21ο αιώνα, η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει ένα πολυδιάστατο φάσμα προκλήσεων. Ο κόσμος στον οποίο ζούμε εξελίσσεται ραγδαία. Η τεχνολογία μεταμορφώνει με απίστευτη ταχύτητα το παγκόσμιο σκηνικό και κυρίως μετασχηματίζει τον κόσμο της εργασίας. Η 5η Καλοκαιρινή Σχολή Ηγεσίας και Δημιουργικότητας φιλοδοξεί να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την ραγδαία ψηφιακή ανάπτυξη και να προετοιμάσει τους νέους συμμετέχοντες για να χειριστούν τις αλλαγές και τον αυτοματισμό που έρχεται.

4. Για να προωθήσεις ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν
Η διοργάνωση της Καλοκαιρινής Σχολής νέων του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου εδώ και 5 συνεχή χρόνια στόχο έχει την προώθηση ιδεών που αξίζει να διαδοθούν. Με στόχο τη σύνθεση ιδεών ικανών να μετασχηματίσουν το κόσμο και την κοινωνία που ζούμε έλα να συζητήσεις με συνομίληκους σου, με εκπαιδευτές και καταξιωμένους ομιλητές και ομιλήτριες ιδέες και λύσεις στα θέματα ηγεσίας και δημιουργικότητας στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Αν έχεις διάθεση να ακούσεις, να προβληματιστείς, να μάθεις αλλά και να αποκτήσεις κίνητρο ισχυρό για τις ιδέες σου έλα στην 5η Καλοκαιρινή Σχολή Ηγεσίας και Δημιουργικότητας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου στο ξενοδοχείο Landmark στη Λευκωσία.

5. Γιατί πιστεύεις στην δημιουργικότητα των νέων
Αν αγαπάς τις τέχνες, το μοίρασμα ιδεών και πιστεύεις στη δημιουργικότητα τότε αυτό το event έχει σχεδιαστεί για σένα. Το event αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να συζητήσεις με συνομίληκους σου αλλά και με εξέχοντες εκπαιδευτές πολλές και διάφορες ιδέες δημιουργικής σκέψης. Γιατί η δημιουργικότητα είναι το καύσιμο της καθημερινότητας, ειδικά αν είσαι νέος!

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ και…SAVE THE DATE!
23-24 Ιουνίου 2021