Το μικρότερο αλογάκι του κόσμου έχει μέγεθος μικρόσωμου σκύλου

Αν δεν έχετε δει το μικρότερο άλογο του κόσμου, το πιθανότερο είναι ότι το μέγεθός του θα σας εκπλήξει.

Το πραγματικά μικροσκοπικό αλογάκι, γεννήθηκε τόσο κοντότερο από τα αδερφάκια του, που δεν μπορούσε να φτάσει καν τις θηλές της μαμάς του ώστε να τραφεί.

Επιπλέον, ο μικρούλης είχε και προβλήματα υγείας: Μεταξύ άλλων, στραβά ποδαράκια και στραβό στόμα που θα του προκαλούσε προβλήματα στη μάσηση.

Έτσι, ο κτηνίατρος που τον είδε, πρότεινε στους ιδιοκτήτες του να προχωρήσουν σε ευθανασία. Όμως ένα ζευγάρι αποφάσισε να τον σώσει.

Μέσω πολλών επισκέψεων στο γιατρό, ο μικρούλης πλέον περπατά κανονικά, ενώ μεγαλώνοντας, το κεφάλι του αναπτύχθηκε και το στόμα του βελτιώθηκε από μόνο του.

Όπως λέει η μαμά του, το μικροσκοπικό αλογάκι νομίζει ότι είναι γαλλικό μπουλντόγκ, όπως τα άλλα κατοικίδια της οικογένειας. Άλλωστε, έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος!

Και λατρεύει τον μπαμπά του… Το αλογάκι ακολουθεί τον ιδιοκτήτη του παντού και δεν αντέχει να τον βλέπει να φεύγει για τη δουλειά.

Και οι δύο γονείς του το λατρεύουν εξίσου, καθώς με τις σκανταλιές του και τη χαριτωμένη εμφάνισή του, τους διασκεδάζει διαρκώς.

 

Πηγή/ Βίντεο