Μπόμπιρας ανεβαίνει πρώτη φορά σε τρενάκι τρόμου… Δείτε τις αντιδράσεις του

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που ένας 5χρονος μπόμπιρας μπαίνει για πρώτη φορά στη ζωή του σε ένα τρενάκι ρόλερ κόστερ.

Ο Μικρός Άιντεν είναι μόλις 5 ετών και πρόσφατα μπήκε για πρώτη φορά σε τρενάκι του τρόμου, με τη μαμά του, Πόλα Σκοτ, να καταγράφει τα πάντα σε βίντεο.
Στην αρχή ο μικρούλης χαιρετάει ολόχαρος τον μπαμπά του, καθώς το τρενάκι ξεκινάει και αρχίζει να ανηφορίζει.

Ο ενθουσιασμός του αυξάνεται καθώς ανεβαίνουν στην κορυφή, αλλά μόλις το τρενάκι παίρνει την κατηφόρα, αρχίζει η εναλλαγή συναισθημάτων.

Αρχικά ο Άιντεν ουρλιάζει και φωνάζει στη μαμά του ότι δεν του αρέσει καθόλου, μέχρι που τελικά καταλήγει να γελάει και να ζητάει να κάνει ακόμα μια φορά βόλτα με το τρενάκι.
«Ήταν νευρικός αλλά ενθουσιασμένος ταυτόχρονα, μιας και δεν είχε ξαναμπεί σε τρενάκι» λέει η μαμά του μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ Daily Record.

«Ήταν πολύ χαρούμενος που ανέβηκα μαζί του, μιας και ήταν η πρώτη φορά και ανυπομονούσε να ξεκινήσουμε» εξήγησε η μητέρα του 5χρονου μικρού.

«Το βίντεο δείχνει ένα μικρό παιδί να είναι πολύ γενναίο, να δημιουργεί αναμνήσεις και να διασκεδάζει μαζί με την οικογένειά του. Στον κόσμο που ζούμε αυτή τη στιγμή, αυτό είναι που έχει σημασία» σχολίασε η μητέρα του Άιντεν.

«Ήμουν πολύ νευρική γιατί δεν ήξερα πώς θα είναι. Για να πω την αλήθεια, πιθανότατα ήμουν πιο φοβισμένη από αυτόν, αλλά είναι πολύ πιο γενναίος και ανέβηκε ξανά και σε όλες τις άλλες βόλτες που επιτρεπόταν να ανέβει» ανέφερε η μαμά για τον γιο της.

«Στη συνέχεια, και οι δυο μας γελάσαμε και τον ρώτησα εάν ήταν εντάξει και να μου λέει: πάμε ξανά. Έτσι το έκανε και πάλι με τον μπαμπά του» εξήγησε η μαμά.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και πολύ γρήγορα έγινε viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να θαυμάζουν το θάρρος του μικρού Άιντεν και να θυμούνται και τις δικές τους πρώτες φορές στο λούνα παρκ.

 

Πηγή