Μόνιμη στέγη βρήκε το Μουσείο Παγωτού στη Νέα Υόρκη

Στον ονειρικό και ολόγλυκο κόσμο του παγωτού μεταφέρει τους επισκέπτες το ομώνυμο μουσείο στην περιοχή Σόχο της Νέας Υόρκης, το οποίο απέκτησε μόνιμη στέγη.

Με 13 θεματικές ενότητες στο κτίριο 2.323 τ.μ. οι επισκέπτες μπουν να ζήσουν μία ιστορία μέσα από πολύχρωμες εικόνες και να δοκιμάσουν τα παγωτά του Μουσείου, άλλα παγωτά με ονόματα που θυμίζουν διάσημους, όπως βάφλες και αμέτρητες επιλογές από γαρνιτούρες.

Είναι το μοναδικό ροζ κτίριο στην περιοχή με τοίχους βαμμένους στο χρώμα της φράουλας ή του ουράνιου τόξου με πίνακες με θέμα το παγωτό και διαθέτει μεταξύ άλλων πισίνα με τεχνητή χρωματιστή τρούφα, γιγάντια κουτάλια παγωτού και τσουλήθρα, όπως περιγράφει το ΑΜΠΕ.


Μέχρι σήμερα τo pop-up Μουσείο Παγωτού – (Μuseum of Ice Cream -MOIC) συγκέντρωσε 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες σε Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο.

Η συνιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος άνοιξε το πρώτο MOIC στη Νέα Υόρκη το 2016, το οποίο έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές λόγω των επισκέψεων χρηστών των Instagram, Snapchat, TikTok και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ήθελαν να φωτογραφηθούν και να αναρτήσουν φωτογραφίες ή selfie από τους χώρους του χρωματιστού Μουσείου.

Η Maryellis Bunn ήταν το 2018 στους πλουσιότερους επιχειρηματίες κάτω των 30, σύμφωνα με το Forbes. Το κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στα 200 εκατ. δολάρια.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ