Η νέα παγκόσμια σειρά του National Geographic έρχεται στην PrimeTel

Η νέα παγκόσμια σειρά του National Geographic, “Ξέσπασμα Καταιγίδας” διαμορφώνει μια νέα, μοναδική οπτική στις πιο άγριες θύελλες του πλανήτη, από την εμπειρία ανθρώπων που εργάζονται στη θάλασσα, μέσα στις βασικές ζώνες τυφώνων.

Μετά από εκτεταμένες συμφωνίες κινηματογράφησης, εκατοντάδες κάμερες τοποθετούνται σε βάρκες, πλοία και πετρελαϊκές πλατφόρμες. Έτσι, ενώ πλησιάζουν οι θύελλες και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, βρισκόμαστε με τους ανθρώπους που βιώνουν τον πιο άγριο καιρό, και τον καταγράφουμε από όλες τις πλευρές. Όλοι αντιμετωπίζουν διαφορετικές προκλήσεις, με διαφορετικά φορτία, προθεσμίες και διαδρομές. Η δουλειά τους, το φορτίο, ο εξοπλισμός, ακόμα και η ζωή τους βρίσκονται σε κίνδυνο. Παρουσιάζουμε τις πιο συναρπαστικές ιστορίες τους, το θρίαμβο της μηχανικής, την εφευρετικότητα και την απόλυτη γενναιότητα που συμβαδίζουν με την εργασία μέσα στις θύελλες της θάλασσας.

Με τη σειρά “Ξέσπασμα Καταιγίδας” γινόμαστε μάρτυρες της ανάπτυξης μιας θύελλας μέσα από τα μάτια τους και παρακολουθούμε πώς συνεχίζουν τη δουλειά τους αντιμετωπίζοντας τον πιο άγριο καιρό της φύσης. Συνδυάζουμε τις ιστορίες τους, με επιστημονικά στοιχεία, ανάλυση και δορυφορική χαρτογράφηση και εξηγούμε τι κρύβεται πίσω από την αστάθεια και τον κίνδυνο που ξετυλίγονται στην επιφάνεια των ωκεανών.

Μην χάσετε την πρεμιέρα της σειράς!

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση της PrimeTel, την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 21:00