Νέα Σελήνη στον καρκίνο: Νέες εκκινήσεις αλλάζουν τα οικογενειακά δεδομένα

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα επηρεάζει καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Σημαντικές είναι οι ανακατατάξεις που μπορεί να προκύψουν σε οικογενειακό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στο περιβάλλον που μέχρι τώρα κινούμασταν. Η οικογένεια παίζει καθοριστικό ρόλο και αυτό είναι αρκετό για να δρομολογήσει εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν είτε σε μετακομίσεις, είτε στην δημιουργία της δικής μας οικογένειας, είτε σε σημαντικές ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν και να αφορούν την ακίνητη περιουσία.

Το εξάγωνο των Φώτων με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει εκπλήξεις και ανατροπές που θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά για εμάς και θα δώσουν άλλη αίσθηση και αυτοπεποίθηση στη ζωή μας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που να αφορούν την ακίνητη περιουσία και να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το οικονομικό μας επίπεδο. Δεδομένο είναι πάντως ότι η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να νιώσουμε με πρωτότυπο και εναλλακτικό τρόπο σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας.

Η συγκλίνουσα σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Λέοντα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διαπροσωπικό επίπεδο καθώς δημιουργεί την ανάγκη για φλερτ, εξωστρέφεια, διασκέδαση και απολαύσεις. Η προσωπική μας ζωή έρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε στην ικανοποίηση αναγκών και επιθυμιών που μπορεί να έχουμε. Το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό αφού νιώθουμε ότι ήρθε η ώρα να απογειώσουμε το πάθος και τον αισθησιασμό στα αισθηματικά μας.

Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα μας κεντρίσουν την προσοχή, καλά θα κάνουμε να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα μας δημιουργήσουν το απαραίτητο χτυποκάρδι που χρειάζεται για να ξεκινήσει μία σχέση. Άλλωστε το συναίσθημα είναι αυτό που κυριαρχεί σε αυτή τη Νέα Σελήνη και μας οδηγεί σε επιλογές με γνώμονα την διαίσθηση και την έξαψη που μπορεί να υπάρχει. Η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων θα αποτελέσει προπομπό για σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς ήρθε η ώρα να απολαύσουμε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στιγμές διασκέδασης και χαράς που θα εκτοξεύσουν την διάθεση μας στα ύψη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr