Μια νύφη, ένας ιερέας και ένας πατέρας με το παιδί του τη στιγμή της έκρηξης στη Βυρητό! Τα βίντεο συγκλονίζουν…

Δεν είναι λίγα τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας και έγιναν viral, τις τελευταίες μέρες, με εικόνες από τη στιγμή της έκρηξης στη Βυρητό. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι μοιράζονται εικόνες και βίντεο από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν.

Στα πιο κάτω βίντεο μια νύφη- την ώρα της γαμήλιας φωτογράφησης- τρέχει για να σωθεί. Ένας ιερέας – τη στιγμή που ψάλλει- το βάζει στα πόδια για να γλυτώσει από τα αντικείμενα που πέφτουν κατά πάνω του και ένας πατέρας, όντας στο σπίτι με τον γιο του, κρύβεται κάτω από το τραπέζι ελπίζοντας πως έτσι θα σώσει το παιδί του.

Η γαμήλια φωτογράφηση γίνεται εφιάλτης

Στο πιο κάτω βίντεο καταγράφεται η στιγμή που μια νύφη φωτογραφιζόταν υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής. Ξαφνικά η έκρηξη διακόπτει τα πάντα! Ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός. Η σκόνη καλύπτει την περιοχή. Η μουσική συνεχίζει να παίζει. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο φακός «πιάνει» τη νύφη τη στιγμή που τρέχει να σωθεί.

 

Εν ώρα λειτουργίας

Το πιο κάτω βίντεο τραβήχτηκε μέσα σε εκκλησία και οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές σχετικά με τη σφοδρότητα της έκρηξης. Αρχικά, ο ιερέας φαίνεται να τηρεί την ψυχραιμία του, ωστόσο όταν αρχίζουν και πέφτουν αντικείμενα τρέχει για να προφυλαχθεί. Δείτε τα χαρακτηριστικά πλάνα

 

“Ο Θεός είναι μεγάλος”

Σοκαριστικό βίντεο με πατέρα που προσπαθεί να προστατεύσει τον γιο του την ώρα της ισχυρής έκρηξης στη Βηρυτό, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που ανέβασε χρήστης του Twitter δείχνει έναν πατέρα να προσπαθεί να προστατεύσει το γιο του μέσα στο σπίτι τους, την ώρα της έκρηξης. Ο άνδρας κρατά το παιδί στην αγκαλιά του και τρέχουν να μπουν κάτω από το τραπέζι.Ο πατέρας πανικόβλητος ακούγεται να λέει «ο θεός είναι μεγάλος».