5 Apps για να οργανώσετε τις διακοπές σας

Οι καλύτερες διακοπές είναι στο χέρι σας. Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς σχεδιάζουμε, ονειρευόμαστε και ψάχνουμε τον ιδανικό προορισμό! Τις περισσότερες φορές με το κινητό στο χέρι. Έχουμε, πλέον, εφαρμογές για όλα. Και δεν βλέπουμε την ώρα!

1Holiday Countdown
Ναι, μετρήστε τις ημέρες, ώρες, λεπτά και δευτε-ρόλεπτα για τις διακοπές σας με αυτή την εφαρμογή. Ξεκινήστε πραγματι-κά την αντίστροφη μέτρηση μπροστά από την εικόνα ή τη φωτογραφία που σας αρέσει και προσαρμόστε το μέγεθος και το χρώμα του κειμένου για να ταιριάζει στη δική σας φωτογραφία. Μοιραστείτε
αν θέλετε την αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές σας με τους φίλους σας στο twitter (#HolidayCountdown).

2Holiday Checklist
Όσο κι αν κάποιοι αρνηθείτε την αλήθεια, αυτή είναι ότι στο πίσω ή το όχι και τόσο πίσω μέρος του μυαλού σας, ξεκινά και η βάσανος της προετοιμασίας. Αναρωτιέστε «Τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας, τι θα χρειαστούμε, να μην ξεχάσουμε τίποτα!» Να, λοιπόν,που και γι’ αυτό υπάρχει η λύση στο κινητό. Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και πολύ βολική για να μην ξεχάσετε τίποτα και να μπορείτε να ελέγξετε κάθε στιγμή το βαθμό προετοιμασίας και οργάνωσης.
Η εφαρμογή Holiday Checklist, λειτουργεί ως η προσωπική σας ψηφιακή και έξυπνη λίστα για το ταξίδι. Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύετε κοντά ή μακριά, προς τα βουνά ή την παραλία και τη θάλασσα, εάν ταξιδεύετε το χειμώνα ή το καλοκαίρι, εάν θα διαμένετε σε ξενοδοχείο ή εάν αποφασίσετε να πάτε σε κάμπινγκ. Με το Holiday Checklist διασφαλίζετε ότι δεν θα ξεχάσετε τίποτα, ούτε για εσάς προσωπικά, ούτε για τα παιδιά σας αν έχετε, ούτε για τον σύντροφό σας αν θέλετε να τον ή την καλύψετε και από αυτή την πλευρά. Μπορείτε να ρυθμίσετε και όλα όσα αφορούν στα «πριν το ταξίδι» και όσα πρέπει να κάνετε πριν την ευλογημένη ώρα, όπως για παράδειγμα το αν χρειάζεστε βίζα εκεί που θα πάτε ή το ποιος θα φροντίζει τα λουλούδια, κ.τ.λ. Σχεδιάστε το τι πρέπει να κάνετε έως την ημέρα της αναχώ-ρησης και δεν έχει σημασία, πότε, πού και πώς θα ταξιδέψετε.  Μπορείτε και να διανείμετε δουλειές στην οικογένεια ή την ομάδα του ταξιδιού και να τους υπενθυμίζετε με ηλεκτρο-νικό μήνυμα το τι πρέπει να κάνουν και μέχρι πότε. Έτσι, μέσω της εφαρμογής και του κινητού σας, θα αποβάλετε και το σχετικό άγχος της προετοιμασίας.

3Airbnb
Δεν έχετε ακόμα αποφασίσει για προορισμό, διαδρομή, μέσο κ.τ.λ.; Τώρα μπορείτε να κάνετε τον προγραμματισμό ταξιδιού με
τη βοήθεια του Airbnb, που ανοίγει την πόρτα στα πιο ενδιαφέροντα μέρη του κόσμου και σας δίνει επιλογές για να  εξοικονομήσετε. Με πάνω από δύο εκατομμύρια καταχωρήσεις σε περισσό-τερες από 34.000 πόλεις.  Κάντε κράτηση από το κινητό σας απευθείας σε κάθε είδους και κατηγορίας δωμάτια και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής.

4CityMaps2Go
Αξιόπιστη, ευκολόχρηστη, πραγματικός ψηφιακός σύντροφος στο ταξίδι. Βρείτε τις κατευθύνσεις με λεπτομερείς offline χάρτες για να μην ψάχνεστε και να μην χρεώνεστε, ενημερωθείτε για δημοφιλή αξιοθέατα.

5Swift WiFi: Global WiFi Sharing
Αφού, λοιπόν, όλα είναι έτοιμα την ώρα που θα βρεθείτε σε άλλο τόπο, ως συνήθως, ψάχνετε για σύνδεση στο ίντερνετ, ώστε μέσω του κινητού σας να συνεχίσετε να είστε συνδεδεμένοι με όλα όσα αφήσα-τε πίσω σας. Μιλάμε ουσιαστικά για έναν παγκόσμιο χάρτη που συνεχώς εμπλουτίζεται, με Wi-Fi spots. Σας προσφέρει πλησιέστερες επιλογές WiFi, περιλαμβανομένων και των δωρεάν Wi-Fi και hotspots με τους κωδικούς πρόσβασης για τα οποία πριν συνδεθείτε γίνεται και έλεγχος ασφάλειας.