Ουρλιάξτε, σώζει ζωές!

Το υπουργείο τουρισμού της Ισλανδίας θα σώσει την ανθρωπότητα. Δημιούργησε έναν ιστότοπο όπου όποιος το έχει ανάγκη, μπορεί να μπει και να φωνάξει για να εκτονωθεί. Η κραυγή του θα μεταδοθεί σε εκείνη την έρημη τοποθεσία που θα επιλέξει, διαμέσου ηχείων που έχουν εγκατασταθεί εκεί.

«Έχετε περάσει πολλά αυτή τη χρονιά. Μοιάζει λες και χρειάζεστε το τέλειο μέρος να απελευθερώσετε την απελπισία σας» αναφέρεται στο εν λόγω σάιτ Lookslikeyouneediceland.com.

«Ηχογραφήστε την κραυγή σας και απελευθερώστε την στα πανέμορφα ανοιχτά τοπία της Ισλανδίας. Και όταν είστε έτοιμοι, ελάτε και αφήστε το να βγει στ’ αλήθεια. Θα νιώσετε καλύτερα, το υποσχόμαστε» γράφει ο ιστότοπος.

«Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε τον κατάλληλο βράχο, λιβάδι ή παραλία στην Ισλανδία, να πατήσετε ένα κουμπί και να βγάλετε αυτά που έχετε μέσα σας.

Τα εσώψυχά σας θα μεταδοθούν εκεί και θα παίξουν στη διαπασών από τα εγκαταστημένα ηχεία».

Οι εμπνευστές του πρότζεκτ πιστεύουν ότι η πρωτοβουλία τους θα βοηθήσει «εξαντλημένους» ανθρώπους να έρθουν στα συγκαλά τους για λίγο, ωστόσο επισημαίνουν ότι είναι πάντα καλύτερη η αναζήτηση βοήθειας από ειδικούς.

 

Πηγή