Παιδικό γραφείο: Ιδέες για σωστή οργάνωση και εξοικονόμηση χώρου

Εάν δεν έχετε φτιάξει ακόμα το χώρο όπου τα παιδιά σας θα διαβάζουν ή έχετε ένα γραφείο αλλά το βρίσκετε άτονο και μη λειτουργικό, τότε αυτές οι ιδέες θα σας βοηθήσουν για να διαμορφώσετε το ιδανικό γραφείο, χωρίς πολλά έξοδα.

Χρώματα παντού


Λαμπερά χρώματα ζωντανεύουν τον χώρο μελέτης των παιδιών. Το farmhouse style δίνει ακόμα περισσότερη ζωντάνια και ο πράσινος πίνακας την αίσθηση ότι ο μαθητής/τρια βρίσκονται σε μια μοντέρνα αίθουσα διδασκαλίας.

Modern homework zone

Οι μαθητές χρειάζονται απλά ένα γραφείο, μερικά ράφια και υποδοχές για πρίζες. Αυτό το minimal γραφεό είναι ό,τι καλύτερο για τους γκατζετάκιες έφηβους.

Fun Shelves

Τα ραφάκια στο γραφείο ή στον χώρο μελέτης του σπιτιού είναι must have. Gadgets, folders, μολύβια και πολλά άλλα τοποθετούνται σε αυτά και έτσι η οργάνωση του χώρο γίνεται παιχνίδι. Επιλέξτε κάποια με χρώμα και σε διαφορετικά μεγέθη για να δώσετε περισσότερο στυλ!

Study Box

Μια ακόμα εκπληκτική ιδέα για να εξοικονομήσετε χώρο! Αντί να προμηθευτείτε γραφείο, αγοράστε ένα με δύο ξύλινα κουτιά. Το ένα θα το αξιοποιήσετε ως επιφάνεια γραφείου και το άλλο για την αποθήκευση και την οργάνωση των βιβλίων.

Γκαρνταρόμπα ή Γραφείο;

Αξιοποιήστε μια παλιά γκαρνταρόμπα για να διαμορφώσετε το δικό σας χώρο γραφείου. Απλά αφαιρέστε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια. Το γραφείο είναι με τη μία έτοιμο καθώς η γκαρνταρόμπες διαθέτουν ήδη ραφια και πάγκο για γραφείο.