Προσπάθησε να διασχίσει τον ωκεανό με μια φουσκωτή ρόδα!

Ο υπερμαραθωνοδρόμος Ρέζα Μπαλούτσι είπε στις τοπικές ειδήσεις ότι προσπαθούσε να “τρέξει” δια της θαλάσσης από την Φλόριντα των ΗΠΑ ως τις Βερμούδες, μέσα σε μια φουσκωτή ρόδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Ρέζα Μπαλούτσι επιχείρησε να διασχίσει τρέχοντας μέσα σε μια φουσκωτή ρόδα πάνω από 1.000 μίλια στον ωκεανό, ωστόσο, η προσπάθειά του στέφθηκε με πλήρη αποτυχία καθώς οι Αρχές δεν του επέτρεψαν να κάνει το παράτολμο όνειρό του πραγματικότητα.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Flagler δήλωσε με μια ανάρτηση στο Facebook ότι οι βουλευτές απάντησαν σε καταγγελίες ατόμων που είδαν ένα ύποπτο ιστιοφόρο στην παραλία στην περιοχή του Hammock. Ο μοναχικός καπετάνιος και ναυτικός του σκάφους εντοπίστηκε ασφαλής και υγιής μέσα, χωρίς τραυματισμούς.

 

Είπε σε αξιωματούχους ότι ξεκίνησε για τη Νέα Υόρκη από την περιοχή του Αγίου Αυγουστίνου, στη βορειοανατολική Φλόριντα, πριν αντιμετωπίσει «επιπλοκές» που τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην ακτή, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Με το εγχείρημά μου θέλω να περάσω το μήνυμα στους ανθρώπους να κάνουν αυτό που επιθυμούν πράξη κυνηγώντας τα όνειρά τους, δήλωσε ο αποτυχημένος κατακτητής των θαλασσών στο Fox Orlando.

Η Ακτοφυλακή έκανε έρευνα προκειμένου να ελέγξει εάν το εν λόγω σκάφος και οι επιβάτες του πληρούσαν τους κανονισμούς ασφάλειας στη θάλασσα.

 

Πηγή