Σελήνη αντίθεση Δία: Οι υπερβολές στην καθημερινότητα κουράζουν.

Η Σελήνη νωρίς το πρωί περνάει στην Παρθένο λειτουργώντας ευνοϊκά για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην καθημερινότητα και σε ζητήματα που προκύπτουν στον εργασιακό χώρο. Είναι απαραίτητο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθώς μέσα από την προσφορά και την τελειομανία που δείχνουμε νιώθουμε ικανοποίηση για το αποτέλεσμα στον χώρο της δουλειάς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε κυρίως σε ότι αφορά την συμπεριφορά μας καθώς το άγχος μας οδηγεί σε επικριτική διάθεση και γκρίνια που θα ενοχλήσει τους γύρω μας.

Είναι προτιμότερο να τονώσουμε με διαφορετικό τρόπο την ένταση παρά να επιβαρύνουμε το περιβάλλον που κινούμαστε προκαλώντας δυσαρέσκεια. Σημαντικό είναι επίσης να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά την σωματική μας υγεία καθώς μέσα από αυτήν μπορούμε να βρούμε την ενέργεια που είναι απαραίτητη σε ένα απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα. Η καλή διατροφή και η άσκηση θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε και να έχουμε ιδανική διάθεση ώστε να ανταποκριθούμε στις πολλές απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει υπερβολές στον εργασιακό περίγυρό που θα πρέπει να χαλιναγωγήσουμε ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις και περιττοί συναισθηματισμοί. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσουμε καθώς είμαστε υπεραισιόδοξοι θεωρώντας ότι έχουμε βρει τις ιδανικές λύσεις. Σημαντικό είναι να μην χάσουμε τον ρεαλισμό και την ξεκάθαρη σκέψη θέλοντας να δούμε εξιδανικευμένα κάθε κατάσταση που βιώνουμε.

Καλό είναι να έχουμε αισιοδοξία παράλληλα όμως να διατηρήσουμε το μέτρο που θα μας οδηγήσει σε επιτυχημένες επιλογές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις σε σχέση με την δουλειά, είναι απαραίτητο να είμαστε μετριοπαθείς ελέγχοντας κάθε όρο που μπορεί να έχει τεθεί στη συμφωνία. Σε ότι αφορά την διατροφή μας καλό είναι να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί καθώς με ευκολία μπορούμε να ξεφύγουμε. Αυτό θα δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στο σώμα και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας καθώς η ενέργεια δεν θα είναι ίδια.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr