Σελήνη στον Ζυγό: Τα βλέμματα στρέφονται στις σχέσεις

Η Σελήνη θα παραμείνει στην Παρθένο μέχρι το μεσημέρι επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, ιχθύες).

Τα ξημερώματα το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη για ριζοσπαστικές αλλαγές στην καθημερινότητα που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά στη ζωή μας. Το ψυχικό σθένος και το ένστικτο είναι έντονα και μπορούν να μας καθοδηγήσουν με μοναδικό τρόπο σε πιθανές επιλογές που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.

Νωρίς το πρωί ο Ήλιος από τους Διδύμους σε τετράγωνο με την Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί εσωτερική νευρικότητα και αμφιβολία πού εκδηλώνεται σπασμωδικά τόσο στο κοντινό περιβάλλον όσο και στον συναδελφικό περίγυρο. Δεν είναι εύκολο να είμαστε βέβαιοι για τις αποφάσεις μας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει παλινδρομήσεις και εκνευρισμό που θα επηρεάσουν την κρίση μας. Προσοχή στο άγχος και την επικριτική διάθεση που μπορεί να εκδηλωθούν με ευκολία ενοχλώντας πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε σε καθημερινό επίπεδο.

Το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό στρέφοντας την προσοχή μας στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή μας. Προσωπική και επαγγελματική ζωή έρχεται στο προσκήνιο καθώς είναι απαραίτητο να έχουμε αρμονία και ισορροπία με αυτούς θέλουμε να έχουμε δίπλα μας. Επαγγελματικά μπορούμε να προχωρήσουμε σε συνεργασίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα και εμάς καθώς αντιλαμβανόμαστε και τις ανάγκες των άλλων. Αισθηματικά το παιχνίδι και η εξωστρέφεια αυξάνονται κατακόρυφα και μας δίνουν την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά σε πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εμάς.

Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Λέοντα μας δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε, να διασκεδάσουμε, να διεκδικήσουμε τον άνθρωπο που θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μου. Το πάθος και ο αισθησιασμός κατακλύζουν την σχέση μας και μας δίνεται η ευκαιρία να βιώσουμε μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης με τον σύντροφό μας. Νέες σημαντικές γνωριμίες έρχονται στη ζωή μας που απογειώνουν τον αισθησιασμό και το κέφι.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr