Σελήνη τετράγωνο Ερμής: Ο εκνευρισμός οδηγεί σε αντιπαραθέσεις

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Καθοριστική είναι η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία μετά τα μεσάνυχτα καθώς μας βοηθά να ανέβουμε ψυχολογικά και να επικεντρωθούμε σε στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Σχέδια και πλάνα έρχονται στο προσκήνιο και μας δίνεται η ευκαιρία να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επόμενες κινήσεις μας.

Τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η ενέργεια αλλάζει καθώς ο συναισθηματισμός απογειώνεται και δεν μας επιτρέπει να δούμε αντικειμενικά πώς πρέπει να προχωρήσουμε σε κάθε μας βήμα. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μας επηρεάζουν σημαντικά αφού καλούμαστε να δούμε κατάματα τραύματα και απωθημένα που κρύβουμε μέσα μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην καθημερινή μας ζωή, καθώς είναι εύκολο να υποπέσουμε σε λάθη λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Αντίθετα θα είναι βοηθητικό να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα, καθώς θα ισορροπήσει η διάθεσή μας και θα αντιμετωπίσουμε την ρεαλιστική πλευρά της ζωής.

Νωρίς το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στους Διδύμους δεν αφήνει περιθώρια για ηρεμία και κατανόηση σε σχέσεις και συνεργασίες. Ζητήματα από το παρελθόν μπορεί να επηρεάσουν κοντινές σχέσεις και να οδηγήσουν σε έντονες κόντρες. Καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε με βεβαιότητα τα στοιχεία που έχουμε και καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε. Στα επαγγελματικά, θα δυσκολευτούμε να προχωρήσουμε σε σχέδια που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία, καθώς συγκεχυμένα γεγονότα θα επηρεάσουν την σκέψη και την δράση μας. Φυσικό είναι να υπάρξουν εντάσεις με τα πρόσωπα που εμπλέκονται στα επαγγελματικά μας πλάνα λόγω του ελλείμματος αντικειμενικού κριτηρίου που μπορεί να επηρεάσει την δράση μας.

Καλό είναι να μην εγκλωβιστούμε σε καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα μας επηρεάζουν και να αποφύγουμε κάθε επαφή ή επικοινωνία με πρόσωπα που μπορεί να παίζουν καταλυτικό ρόλο σε συμφωνίες και συναλλαγές που μας ενδιαφέρουν. Έτσι θα καταφέρουμε να προστατεύσουμε τα επαγγελματικά μας σχέδια και να κατευνάσουμε πιθανή ένταση που μπορεί να ενοχλήσει.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr