Σελήνη τρίγωνο Κρόνος: Συναισθηματική σταθερότητα και αποφασιστικότητα ευνοούν τις διαπροσωπικές σχέσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Είναι σημαντικό να αφοσιωθούμε σε ζητήματα ανθρωπίνων σχέσεων καθώς είναι απαραίτητο για εμάς να είμαστε εναρμονισμένοι με πρόσωπα σημαντικά στη ζωή μας. Η προσωπική και επαγγελματική μας ζωή βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος καθώς θέλουμε να αποκαταστήσουμε πιθανές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και μας δημιούργησαν ανασφάλεια.

Επαγγελματικά, έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε νέες συνεργασίες καθώς αντιλαμβανόμαστε πώς πρέπει να προχωρήσουμε εναρμονισμένα με τους γύρω μας για να εξελιχθούμε στην καριέρα μας. Η διάθεση για ισορροπία και η διπλωματικότητα μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές νίκες και εξαιρετικές συνεργασίες που θα μας ευνοήσουν.

Αισθηματικά, έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε στιγμές συντροφικότητας και τρυφερότητας με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Η υποχωρητικότητα που μας διακρίνει όμως δεν θα βοηθήσει να ικανοποιήσουμε στον απόλυτο βαθμό τις ανάγκες μας. Είναι απαραίτητο να διεκδικήσουμε ότι μας αρέσει και μας ευχαριστεί.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Καρκίνο τα ξημερώματα δεν βοηθά να ξεκινήσουμε με αρμονία την συγκεκριμένη μέρα καθώς ο εκνευρισμός και η απότομη διάθεση που μπορεί να εκδηλώσουμε οδηγούν σε αντιπαραθέσεις που είναι αχρείαστες. Είναι προτιμότερο να μην μπούμε σε συζητήσεις που δεν έχουν τίποτα να μας προσφέρουν, αντίθετα θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οφείλουμε να χαλιναγωγήσουμε την ένταση και να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες ή την δική μας διάθεση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μέσα στην ημέρα μας βοηθά να ξεπεράσουμε την υπερένταση και να δείξουμε συναισθηματική σταθερότητα, ωριμότητα και αποφασιστικότητα σε όλα τα επίπεδα. Συνεργασίες που μπορούν να διαρκέσουν έρχονται στη ζωή μας αρκεί να δείξουμε την υπευθυνότητα που χρειάζεται και να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για την επιτυχία τους. Στην προσωπική μας ζωή μπορούμε να κατευνάσουμε τους φόβους μας και να νιώσουμε ασφαλείς και σίγουροι με τον άνθρωπο που έχουμε στο πλευρό μας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr