Σελήνη τρίγωνο Ουρανός: Ανατροπές και εκπλήξεις ανανεώνουν την καθημερινότητα

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η καθημερινότητα και η δουλειά βρίσκονται σε κυρίαρχο ρόλο καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Είναι καταλυτικό και επιβεβλημένο να μην επιτρέψουμε στο άγχος και τον εκνευρισμό να είναι πρωταγωνιστές καθώς θα επηρεάσουν αρνητικά πιθανές επιλογές και κινήσεις μας. Άρα καλά θα κάνουμε να προχωρήσουμε σε κάθε επιλογή και απόφαση με ψυχραιμία, εγκράτεια και ωριμότητα καθώς έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα που πρέπει να αξιοποιήσουμε.

Η ευστροφία και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα θετικά για εμάς για αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε αποκλειστικά και μόνο σε ιδέες και λεπτομέρειες που μπορεί να μας βοηθήσουν. Οφείλουμε να αφήσουμε στο περιθώριο κάθε άγχος και νευρικότητα που θα μας αποσυντονίσει. Η σωματική υγεία παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της καθημερινότητας μας για αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε ένα είδος άσκησης που θα μας βοηθήσει να εκτονώσουμε την ένταση και να ισορροπήσουμε.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μέσα στην ημέρα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να αλλάξουμε τα δεδομένα στη ρουτίνα μας και να ανανεώσουμε την καθημερινότητά μας με ευχάριστο τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που θα βελτιώνουν κατά πολύ την εργασιακή πραγματικότητα που βιώνουμε για αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αποδεχθούμε κάθε τι που μπορεί να μας εξελίξει. Παράλληλα οι ιδέες και οι αντιλήψεις μας είναι επαναστατικές και μπορεί να εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε.

Είναι βέβαιο ότι μπορούμε να αναδείξουμε την προσωπικότητα και την δουλειά μας με κάτι πρωτότυπο και επαναστατικό που θα αλλάξει τα δεδομένα στον εργασιακό χώρο και θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε την αποδοχή των συναδέλφων μας. Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν εμβόλιμες δραστηριότητες που μπορεί να αλλάξουν τον προγραμματισμό μας. Θα είναι υποχρεώσεις και δράσεις που θα μας βοηθήσουν να ανέβουμε ψυχολογικά και να ξεφύγουμε από τις συνήθειες μας που μπορεί να μας έχουν κουράσει.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr