Σελήνη τρίγωνο Ποσειδώνας: Αισθαντικότητα και δημιουργικότητα απογειώνουν το συναίσθημα

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό επηρεάζοντας την ψυχολογία των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Έχουμε την δυνατότητα σήμερα να κλείσουμε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που μας ενδιαφέρουν με ιδανικό τρόπο καθώς το ένστικτο μας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποφάσεις που μπορεί να πάρουμε. Παράλληλα αντιλαμβανόμαστε με μεγάλη ευκολία πώς να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους με σκοπό την προσωπική μας εξασφάλιση και σταθερότητα στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας.

Αισθηματικά, γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν αναταράξεις λόγω ζήλιας και καχυποψίας που εκδηλώνονται με μεγάλη ευκολία στον σύντροφό μας. Θα πρέπει να περιορίσουμε πιθανές εντάσεις που θα τραυματίσουν την σχέση μας και να επικεντρωθούμε στο πάθος και τα έντονα συναισθήματα που μπορούμε να νιώσουμε με τον άνθρωπο που θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας. Πιθανές εκρήξεις θα οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες και αντιπαραθέσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική μας ζωή και θα δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την διαίσθηση και την κατανόηση σε όλα τα επίπεδα και αυτό μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά σε οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές που μπορεί να θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Ας ακολουθήσουμε το ένστικτο μας και ας δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να αντιληφθεί τα πράγματα γύρω του χωρίς ανασφάλειες και αμφιβολίες.

Αργότερα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί πολύ ευνοϊκά σε επαγγελματικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς το ψυχικό σθένος και η αποφασιστικότητα που δείχνουμε είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους ανώτερους μας. Επαγγελματικές επιλογές και προτάσεις μπορεί να προκύψουν που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για εμάς και θα βοηθήσουν να αναγεννηθούμε σε ότι αφορά το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και την δημόσια εικόνα μας.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με την Σελήνη στον Σκορπιό αργά το βράδυ ισορροπεί κάθε φόβο και αμφιβολία και δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό για δύο σε προσωπικό επίπεδο μέσα από το οποίο μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές έντονου πάθους και ρομαντισμού με τον σύντροφό μας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr