«Τάιμινγκ» Stand up comedy από τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στη Κύπρο για τρεις παραστάσεις για να παρουσιάσει τη νέα stand-up comedy παράστασή του, με τίτλο «Τάιμινγκ». Στις 27 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Πάνω Πολεμιδιών στη Λεμεσό, στις 28 Μαρτίου στο Cine Studio εντός του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και στις 29 Μαρτίου στο Savino Live στη Λάρνακα.

Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος, ακούραστος κι ευρηματικός: Εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας. Δημιουργός του Comedy Club, της πρώτης stand-up comedy ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη περιοδεία Έλληνα κωμικού στο εξωτερικό, αφού εμφανίστηκε σε 22 πόλεις εκτός Ελλάδας.

Ε, μοιραία ξέρει πότε είναι το σωστό «Τάιμινγκ» για το καθετί. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Χατζηπαύλου κλείνει τον κύκλο του «Σχεδόν Σαράντα», της 3ης solo παράστασης που ήταν sold out για τέσσερις χρονιές όπου κι αν παίχτηκε, κι ανοίγει έναν καινούριο.

Η σωστή στιγμή
Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.
Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή η παράσταση stand-up κωμωδίας έχει στόχο να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της!

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις στη Κύπρο

Εισιτήρια
Προπώληση: €12
Είσοδος: €15

Λεμεσός – Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Δημοτικό Θέατρο Πάνω Πολεμιδιών
Ώρα έναρξης: 20:30
Doors Open: 20:00
Προπώληση εισιτηρίων: www.TicketHour.com.cy
Διεύθυνση:121ος Δρόμος 80, Πάνω Πολεμίδια 4139, Λεμεσός

Λευκωσία – Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Cine Studio – Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Ώρα έναρξης: 20:00
Doors Open: 19:30
Προπώληση εισιτηρίων: www.TicketHour.com.cy
Διεύθυνση: Λεωφόρος Μακεδονίτισσας 46 (εντός Πανεπιστημίου Λευκωσίας), Λευκωσία Κύπρος

Λάρνακα – Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Savino Live
Ώρα έναρξης: 20:30
Doors Open: 20:00
Προπώληση εισιτηρίων: www.TicketHour.com.cy, Savino Rock Bar
Διεύθυνση: Λαϊκή Γειτονιά Λάρνακας

 

Παραστάσεις είναι κατάλληλες για άτομα άνω των 15 ετών.