Οι τάσεις στη διακόσμηση για το 2020 «μιλάνε» για full ανανέωση

Ποια είναι τα χρώματα «κλειδιά» που θα αλλάξουν τη διακόσμηση στο σπίτι; Και ποια στοιχεία θα αναβαθμίσουν το χώρο μας; Υπάρχουν πολλά στυλ και τάσεις που έρχονται τη νέα χρονιά. Εσείς ποια θα εμπιστευτείτε για να ανανεώσετε το σπίτι σας;

Με την ενέργεια της αφηρημένης τέχνης


Αυτό είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά στυλ που προτείνουν οι μετρ του είδους. Απελευθερωμένο από κανόνες και εμπνευσμένο από την αφηρημένη τέχνη, συνδυάζει γεωμετρικά σχήματα και πολύχρωμα στοιχεία. Σκοπός του trend… Να προκαλέσει το συναίσθημα και να δημιουργήσει διάθεση, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά σας.

Structured Simplicity


Εμπνευσμένο από την σκανδιναβική κουλτούρα, αυτό το στυλ έχει σκοπό να φέρει ηρεμία και άνεση, να δημιουργήσει έναν χώρο ιδανικό για χαλάρωση και να «υποδεχθεί» φίλους και συγγενείς με απλότητα! Έτσι όπως ταιριάζει σε κάθε σπίτι που συνδυάζει ασφάλεια, απλότητα και φιλοξενία.

«Ηλεκτρισμένη» γοητεία


«Τσακπίνικη» τάση με άρωμα ρετρό που φιλοδοξεί να ζωντανεύσει σε κάθε σπίτι. Κομψό, σοφιστικέ και με τον «σεξισμό» τηςδεκαετίας του 70’ που θέλει τα έπιπλα με κυκλικά κοψίματα υπόσχεται να φέρει στο χώρο την αισθητική μιας άλλης εποχής.