Ελκυστικές τιμές για ξενοδοχεία στην Κύπρο. Δείτε όλο τον κατάλογο του ΠΑΣΥΞΕ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του εγχώριου τουρισμού, προχώρησε σε ανανέωση του καταλόγου διακοπών για το καλοκαίρι του 2020.

Με στόχο την ομαλή επαναλειτουργία της ξενοδοχειακής βιομηχανίας και παραμένοντας συνεπής στην πολιτική ανάπτυξης του εσωτερικού τουρισμού, ο ΠΑΣΥΞΕ συνεχίζει να προσφέρει ελκυστικές τιμές στους Κύπριους επισκέπτες.

Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε τον εγχώριο τουρισμό!
Τώρα όσο ποτέ άλλοτε είναι η ενίσχυση του τουρισμού στο νησί μας είναι επιτακτική ανάγκη. Με αφορμή τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε αυτή την περίοδο, εξαιτίας του κορωνοϊού, ο Σύνδεσμος ΠΑΣΥΞΕ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το κράτος και τους πολίτες για τη σταθερή στήριξη του και καλεί τους κύπριους να μελετήσουν τον κατάλογο καταλυμμάτων για το Καλοκαίρι 2020.

Ενδεικτικά για τον Ιούλιο οι ειδικές προσφορές αρχίζουν από €25.00 το άτομο είτε σε στούντιο (για διαμονή 2 ατόμων) είτε σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου (για διαμονή 2 ατόμων).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλα τα ξενοδοχεία – μέλη του Συνδέσμου, θα τηρηθούν αυστηρά οι υγειονομικοί κανόνες και οδηγίες του υπουργείου Υγείας, για την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και του προσωπικού των ξενοδοχείων. Ο Σύνδεσμος προσβλέπει στην κατανόηση και τη συνεργασία των Κυπρίων επισκεπτών στην εφαρμογή των πρωτοκόλλων ασφάλειας.

Κατάλογος ΠΑΣΥΞΕ
Για τον κατάλογο του εσωτερικού τουρισμού για το Καλοκαίρι 2020 πατήστε εδώ