Τo μέλλον βρίσκεται κυριολεκτικά στα πόδια σου

gtf-jetroll-allroad-edition-11-1920x1080

Κάνοντας μια βόλτα στους πεζόδρομους κατά μήκος των υπέροχων ακροθαλασσιών της Λάρνακας, της Λεμεσού και όχι μόνο, μπορείς να δεις νέους να ασχολούνται με το νέο τους χόμπι. Ένα χόμπι που φαντάζει βγαλμένο από σκηνή της ταινίας Back to the Future. Το ηλεκτρικό πατίνι ισορροπίας είναι πλέον εδώ, ελαφρύ και πρακτικό μπορεί να σε πάρει όπου εσύ θες αρκεί να κρατήσεις σταθερό το κέντρο βάρους σου.
Χρησιμοποιώντας την ισορροπία και μεταβαλλόντας το κέντρο βάρους μπορείς να κινείσαι σε όποια κατεύθυνση θέλεις φτάνοντας έως και τα 15χλμ/ωρα. Με βάρος που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς, μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε τσάντα για ευκολότερη μεταφορά και να φορτιστεί πλήρως σε λίγες μόνο ώρες. Στην Κύπρο βρήκαμε 2 brands και σας τα παρουσιάζουμε.

1LEXGO MINI SCOOTER

Είναι εξοπλισμένο με LED φωτάκια για καλύτερη μετακίνηση σε χαμηλό φωτισμό, μεταφέρεται εύκολα χάρη στον ελαφρύ όγκο του και διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς και με τροχούς σε διάφορες διαστάσεις.

2GTF JETROLL

Η εταιρεία Go To The Future(GTF) με έδρα το Λονδίνο, διαθέτει από τα υψηλοτέρα πρότυπα ασφάλειας και κάθε πατίνι περνά από διάφορα τεστ ώστε το τελικό προϊόν να είναι «αψεγάδιαστο». Με δίκτυο πώλησης και service στην Κύπρο μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 15 μοντέλα και παντός είδους αξεσουάρ.

 

ΠΗΓΗ

http://www.public-cyprus.com.cy/product/wearables-gadgets/rc-drones/lexgo-mini-scooter-65-ilektriko-patini-isorropias-leyko/prod7870239pp/
http://airwheelcy.com/