Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένες δυνάμεις

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου σήμερα με δύο πολύ ενδιαφέρουσες όψεις. Αρχικά έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, ενώ αργότερα θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, το οποίο όμως θα μας απασχολήσει έντονα και τις επόμενες μέρες και θα το δούμε πιο λεπτομερώς αύριο. Για σήμερα θα ασχοληθούμε με τα καλά νέα και αυτά έρχονται από το τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα που φέρνει στην επιφάνεια τα ταλέντα και τις δυνάμεις που καθένας από εμάς κρύβει κάπου βαθειά μέσα του κι επειδή ακριβώς είναι βαθειά δεν τα συνειδητοποιεί τόσο εύκολα. Το σημαντικό στοιχείο με αυτή την όψη είναι ότι δεν παραιτούμαστε με την πρώτη δυσκολία. Αντίθετα έχουμε πείσμα και υπομονή, στοιχεία απαραίτητα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

1Κριός

Σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει μια εξαιρετική και πρακτικότατη όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, κάνει τα νέα είναι εξαιρετικά για εσένα, αφού δεν είναι μόνο η σοβαρότητα με την οποία είσαι διατεθειμένος να χειριστείς τις καταστάσεις στη ζωή σου, αλλά και η ψυχική δύναμη που νιώθεις και σου δίνει ώθηση να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Ακόμα κι αν κάνεις επώδυνες αλλαγές, αυτή τη στιγμή έχεις ξυλοκαΐνη μέχρι και στα μαλλιά. Κοινώς δεν καταλαβαίνεις από πόνο…

2Ταύρος

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για σένα να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου γεμάτες νόημα και ουσία. Αλλαγές που θα σε φέρουν πιο κοντά στην αλήθεια σου και σε αυτό που πραγματικά σε εκφράζει. Αυτή τη δυνατότητα σου προσφέρουν Ήλιος και Πλούτωνας που αυτές τις μέρες έχουν βαλθεί να σε φέρουν σε επαφή με την καρδιά σου και να σου δώσουν τη δύναμη να κυνηγήσεις πράγματα που θες, αλλά δειλιάζεις. Όπως φαντάζεσαι για τα ερωτικά σου, αυτή η όψη είναι…σουπερμαντολίνη!

3Δίδυμος

Δεν είναι μόνο το ότι γύρισε ο Δίας σε ορθή τροχιά, αλλά και η ευνοϊκή επίδραση που δέχεσαι από το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα το οποίο μπορεί να φέρει λεφτά στην τσέπη σου. Είτε αυτά είναι μια ευγενική χορηγία των αγαπημένων σου προσώπων, είτε αποφασίζεις να εκμεταλλευτείς κάποιο ακίνητο που έχεις στην κατοχή σου, το θέμα είναι ότι οικονομικά αυτές τις μέρες μπορείς να πιστεύεις ότι θα βγάλεις το κεφαλάκι σου έξω απ’ το νερό και θα πάρεις μερικές καλές ανάσες.

4Καρκίνος

Αυτές τις μέρες για να σου δώσω να καταλάβεις, αν δούλευες σε τράπεζα θα ήσουν αυτός που γράφει τα ψιλά γράμματα στα συμβόλαια, αφού το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Ήλιο κάνει το μυαλό σου να σκέφτεται τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας. Όπως καταλαβαίνεις αυτή η όψη μπορεί να αποδειχτεί υπέρ-πολύτιμη για σένα στη συνέχεια, αφού εκτός του ότι σε προφυλάσσει απ’ τις κακοτοπιές, σου δίνει τη δυνατότητα να μιλάς απευθείας στην καρδιά των άλλων και να τους δείχνεις ότι καταλαβαίνεις περισσότερα κι απ’ όσα οι ίδιοι ξέρουν για εκείνους.

5Λέων

Αυτό το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Ήλιο έρχεται για να σε κάνει να καταλάβεις ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες σου και την αξία σου γενικότερα και να σε προκαλέσει να κυνηγήσεις στη ζωή σου αυτά που πραγματικά μπορείς να έχεις. Αυτό βέβαια μπορεί να μεταφραστεί και σε καλύτερες οικονομικές απολαβές είτε μέσω της υπάρχουσας δουλειάς σου, είτε μέσω μιας αλλαγής στην επαγγελματική σου πορεία. Σε κάθε περίπτωση είναι ευκαιρία να κάνεις ακόμα και μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σου, που είναι όμως ικανές να την κάνουν να μοιάζει άλλη.

 

6Παρθένος

Είναι ώρα για αποφάσεις αγαπητέ Παρθένε. Στο φωνάζει το σύμπαν και δεν μπορείς να του πας κόντρα, γιατί δε σου συμφέρει κιόλας, αφού είναι για το καλό σου. Μέτρα τα όπλα σου, τα ταλέντα σου, ό,τι έχεις τέλος πάντων… Και τώρα πάμε, οπλίσου με θάρρος και τρέχα να κατακτήσεις ότι επιθυμεί η καρδιά σου, χωρίς να κοιτάξεις πίσω στιγμή. Αυτό το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε θέλει χαρούμενο, όπως θα το ένιωθες εσύ, όχι όπως θα σε ήθελαν οι άλλοι.

7Ζυγός

Οι αλλαγές μπορεί να είναι δύσκολες και συχνά να απαιτούν επίπονες προσπάθειες, όμως κάποιες φορές στην πράξη αποδεικνύονται πιο εύκολες απ’ όσο τις υπολογίζαμε. Μια τέτοια συγκυρία θα μπορούσε να είναι και το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα που σε φέρνει σε επαφή με δυνάμεις που δεν ήξερες ότι έχεις και σου δίνει το θάρρος να κάνεις αλλαγές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ακόμα κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς. Πολύ πιθανό να προκύψει και μια μετακόμιση για επαγγελματικούς λόγους.

8Σκορπιός

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις τι μπορεί να λειτουργεί ανασταλτικά όσον αφορά στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και τον ευρύτερο κύκλο που συναναστρέφεσαι και σε κάνει να νιώθεις ότι δεν μπορείς να βρεις σημεία επαφής με κάποιους ανθρώπους. Έχει έρθει η ώρα να κάνεις λίγο χώρο στη ζωή σου για να μπουν άνθρωποι που έχουν να σου προσφέρουν αυτό το καινούργιο που έχεις ανάγκη και προφανώς αναφέρομαι και στην ερωτική σου ζωή.

9Τοξότης

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος στο μεσουράνημα σου με τον Πλούτωνα απ’ τον Αιγόκερω έρχεται σαν κλωτσιά που σε ρίχνει στα βαθιά, αλλά με πολλά σωσίβια, φιάλες οξυγόνου και μέσα σε κλουβί, για να μη φοβηθείς ούτε τους καρχαρίες. Για την ακρίβεια δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, ακόμα κι αν χρειαστεί να επιλέξεις μια κατάσταση στην οποία νιώθεις ότι ρισκάρεις τις σταθερές της ζωής σου αισθάνεσαι πως έχεις τη δύναμη να τις υπερασπιστείς μέχρι… τελευταίας ρανίδας.

10Αιγόκερως

Είναι η στιγμή των μεγάλων αποφάσεων, εκείνων που μπορούν όχι απλά να αλλάξουν τη ζωή σου για χρόνια, αλλά να νιώσεις ότι αλλάζουν το ίδιο το «είναι» σου. Τώρα με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα καλείσαι να μετατοπιστείς, να δεις ποια στοιχεία της κοσμοθεωρίας σου μπορείς να τα αντικαταστήσεις με άλλα που μπορεί να ανταποκρίνονται περισσότερο στην αλήθεια σου. Είναι μια δύσκολη στιγμή για κάποιον που θέλει να μένει σταθερός στις απόψεις του, αλλά αν αυτές δε σε αντιπροσωπεύουν και σε κρατούν μακριά από ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, δεν βρίσκεις χαζό το να τις διατηρείς;

11Υδροχόος

Δεν είναι μόνο το ότι γύρισε ορθόδρομος ο Δίας, αλλά έρχεται τώρα και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα για να σου δώσει τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα να πάρεις τις αποφάσεις εκείνες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πραγματικά μια αλλαγή σελίδας. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τις πιο καλά κρυμμένες πηγές δύναμης του εαυτού σου, ενώ είναι πολύ πιθανό μια οικονομική υπόθεση που σε έχει στρεσάρει πολύ να διευθετεί και να νιώσεις ότι απελευθερώνεσαι από το άγχος της.

12Ιχθύες

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία και στόχους στη ζωή σου μέσα από τις σημαντικές σχέσεις σου. Πολλά τα σενάρια, όπως το να έρθει κάποιος απόγονος που να αλλάξει τα δεδομένα στη σχέση με το ταίρι σου ή κάποιος σημαντικός άνθρωπος να σου προτείνει μια δουλειά ή μια ιδέα που τη βρίσκεις δελεαστική και ενδεχομένως πιο ταιριαστή στα «θέλω» σου σε σχέση με αυτά που πιστεύεις ότι είναι τα ιδανικά για εσένα.

Πηγή: Astrologos.gr