Υπεραγορές Αλφαμέγα: Νέο πρόγραμμα ανταμοιβής Stick & Win με υψηλής ποιότητας προϊόντα του brand MÖVE

Συνεργασία με το brand MÖVE εγκαινίασαν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα στο πλαίσιο του προγράμματος ανταμοιβής Stick & Win, μέσα από το οποίο η εταιρεία ανταμείβει την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Ειδικότερα, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα δίνουν την ευκαιρία στους πιστούς πελάτες τους να αποκτήσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα από ύφασμα πετσετέ του brand MÖVE δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή. Τα προϊόντα MÖVE αποτελούνται 100% από βιολογικό βαμβάκι, ξεχωρίζουν για τον σύγχρονο σχεδιασμό τους, ενώ είναι πιστοποιημένα με το Παγκόσμιο Πρότυπο Βιολογικών Προϊόντων Κλωστοϋφαντουργίας και το Πρότυπο OEKO-TEX 100®, ένα σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή, από όλα τα στάδια παραγωγής. Τα προϊόντα MÖVE θα είναι διαθέσιμα έως τις 13 Ιουνίου 2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Οι πελάτες των Υπεραγορών μπορούν να αποκτήσουν τις πετσέτες χεριών και μπάνιου MÖVE κάνοντας τις αγορές τους είτε εντός των υπεραγορών, είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας και συγκεντρώνοντας τα σχετικά κουπόνια. Κάθε αγορά αξίας €10 σε μια απόδειξη αναλογεί σε ένα ψηφιακό κουπόνι. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους για μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα έχουν καταργήσει τα εκτυπωμένα κουπόνια, προσφέροντας τα πλέον μόνο σε ψηφιακή μορφή.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συλλογή των ψηφιακών κουπονιών είναι η εγκατάσταση του mobile app Stick & Win, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης της προόδου που σημειώνεται, αλλά και τη μεταφορά κουπονιών σε άλλο χρήστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή Stick & Win έχει αναδειχθεί ως μία από τις κορυφαίες εφαρμογές σε συσκευές Android και iOS.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα συγκέντρωσης κουπονιών Stick & Win ισχύει μόνο για όσους έχουν κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσης Alphamega Family. Με την εγγραφή τους, οι πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα αποκτούν πρόσβαση σε όλα τα προνόμια που προσφέρει η εταιρεία. Μεταξύ άλλων, μπορούν να:

• Συγκεντρώνουν βαθμούς με κάθε αγορά και να τους εξαργυρώνουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα
• Συγκεντρώνουν βαθμούς και να τους εξαργυρώνουν μέσω δωροεπιταγών Αλφαμέγα αξίας €10, €15, €25 και €40 εντός των υπεραγορών
• Επωφελούνται με εκπτώσεις σε εισιτήρια εκδηλώσεων ή σε καταστήματα συνεργατών
• Εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς των Υπεραγορών Αλφαμέγα

Η εγγραφή στο πρόγραμμα ανταμοιβής Alphamega Family μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας των Υπεραγορών Αλφαμέγα και της εφαρμογής Alphamega Loyalty ή στα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών εντός των καταστημάτων.