Ποια χρώματα και αντικείμενα φέρνουν αισιοδοξία στο χώρο; Οι μετρ του είδους μάς δίνουν απαντήσεις!

Σύμφωνα με τους interior designers, τα χρώματα αλλά και τα αντικείμενα που θα επιλέξουμε ασκούν μεγάλη επιρροή στο χώρο του σπιτιού. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η παλέτα χρωμάτων, οι πίνακες, τα μαξιλάρια και τα βάζα που θα επιλέξετε για το σπίτι σας μπορούν να φέρουν αισιοδοξία και φως ή απαισιοδοξία και μιζέρια! Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι βασικοί κανόνες διακόσμησης που εάν τους ακολουθήσετε θα αλλάξει το mood στο σπίτι σας!

Yellow love
Ο κίτρινος καναπές στο σαλόνι του σπιτιού «σκορπά» άπλετο φως στο χώρο! Χάριν σε
αυτό το χρώμα ο χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα φωτεινό και γεμάτο αισιοδοξία διατηρώντας ωστόσο τη ζεστασιά που απαιτεί το σαλόνι.

Πίνακες τέχνης και επιτοίχια διακοσμητικά
Τα έργα τέχνης και οι καλλιτεχνικές δημιουργίες στους τοίχους του σπιτιού αλ-
λάζουν το mood του χώρου. Ο χώρος αυτόματα γεμίζει με αισιοδοξία και αφήνει
θετικά συναισθήματα στους επισκέπτες. Όσο πιο μεγάλη είναι η «εικαστική»
παρέμβαση, τόσο πιο έντονη θα είναι και η αίσθηση!

Grouping up
Αναβαθμίστε τη διακόσμηση, ομαδοποιώντας αντικείμενα και δημιουργώντας διακοσμητικές γωνιές στο χώρο του σπιτιού. Περιστρεφόμενες πολυθρόνες, βάζα, κεριά, βοηθητικά τραπέζια και πολλά άλλα αντικείμενα μπορούν να «εμπλουτίσουν» με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία το σπίτι σας.

Φωτεινό πράσινο
Ίσως να είναι το πιο αισιόδοξο χρώμα στην παλέτα των χρωμάτων! Χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει στο χώρο της διακόσμησης ζεστασιά. Αξιοποιήστε το χρώμα της φύσης, τοποθετώντας στο χώρο σας φυτά εσωτερικού χώρου ή απλά διακοσμητικά.

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Πινελιές ζεστών χρωμάτων όπως είναι το πορτοκαλί και το κόκκινο, μπορούν να αναδείξουν την αισιοδοξία που εκπέμπει ο χώρος σας! Επιλέξτε να τοποθετήσετε μαξιλάρια ή και διακοσμητικά στο υπνοδωμάτιο και στο σαλόνι για να συνδυάσετε το αισιόδοξο mood με την κομψότητα.

 

Πηγή