Τι ώρα πρέπει να πηγαίνουν τα παιδιά για ύπνο;

Girl photo created by pvproductions - www.freepik.com

Η αιώνια ερώτηση των γονέων είναι μία: τι ώρα πρέπει να πηγαίνουν τα παιδιά για ύπνο. Και όλοι, γονείς ή μη έχουν άποψη πάνω στο αντικείμενο. Τώρα, αυτός ο δάσκαλος της πρώτης τάξης στο Δημοτικό σχολείο Wilson Stacey Karlsen έρχεται να δώσει την απάντηση. Ωστόσο, άλλοι γονείς συμφωνούν και άλλοι έχουν ενστάσεις.

Ο πίνακας είναι αρκετά εύκολος. Οι γονείς πρέπει να ψάξουν την ηλικία των παιδιών τους και αναλόγως την ώρα που πρέπει να ξυπνήσουν, μπορούν να βρουν και την ιδανική ώρα που πρέπει να πάνε για ύπνο.

 

Helpful information!

Posted by Wilson Elementary on Friday, 28 August 2015

 

Τί είχαν να πουν οι γονείς όμως για τον πίνακα; Συμφώνησαν;
«Συμφωνώ απόλυτα. Τα παιδιά μου έχουν συγκεκριμένες ώρες που πάνε για ύπνο με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να είναι έτοιμοι να πάνε σχολείο», γράφει ένας χρήστης στο Facebook.

«Τα παιδιά χρειάζονται συγκεκριμένες ώρες ύπνου και πειθαρχία. Δεν πρέπει να κοιμούνται όταν θέλουν», σύμφωνα μια άλλη γονέας.

Άλλοι όμως διαφώνησαν με τον πίνακα λέγοντας πως πολλές φορές οι ώρες εργασίας δεν καθιστούν εφικτό ένα τέτοιο πρόγραμμα.

«Να μια ιδέα. Μην δίνετε στο παιδί μου ασκήσεις που θέλουν 4 ώρες διάβασμα και μετά θα μπορούν να πηγαίνουν για ύπνο στην ώρα τους» λέει ένας γονιός ενώ μια μητέρα υποστηρίζει πως με τις ώρες που δουλεύει το να ακολουθήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα σημαίνει πως δεν θα βλέπει το παιδί της καθόλου τα απογεύματα.

 

Πηγή