Η Alpha Bank στον «αέρα» με εκστρατεία για το σχέδιο Alpha Επιδότηση Plus+

Σε δύσκολες εποχές, η Alpha Bank δημιούργησε και παρέχει ένα νέο, μοναδικό τραπεζικό δανειοδοτικό σχέδιο, το οποίο έρχεται να ενισχύσει την πρωτοβουλία του κράτους να βοηθήσει τους πολίτες στην απόκτηση πρώτης κατοικίας.

Με το σχέδιο Alpha Επιδότηση Plus, η Alpha Bank συμπληρώνει την κρατική επιδότηση του 1.5%, καλύπτοντας τη διαφορά στο σύνολο του επιτοκίου για τον πρώτο χρόνο, επιστρέφοντας το αντίστοιχο ποσό στον λογαριασμό των δικαιούχων.

Το τμήμα Marketing της Alpha Bank και η DDB Cyprus, εκπόνησαν την επικοινωνιακή εκστρατεία με κεντρικό σύνθημα «Για τη δική σου κατοικία… Αυτή είναι η ευκαιρία!».
Κεντρικό πρόσωπο στο τηλεοπτικό σποτ, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος με τον φιλικό, προσηνή και αισιόδοξό του χαρακτήρα, αντιπροσωπεύει τις αξίες της Τράπεζας.
Στο σενάριο παρακολουθούμε τον Βασίλη να εξηγεί σε φιλικό του ζευγάρι τα προνόμια και τη λειτουργικότητα του σχεδίου, επινοώντας ένα ευρηματικό παράδειγμα με τη χρήση ενός ποτηριού με νερό.

Η παραγωγή του σποτ έγινε στη Λευκωσία με την επιμέλεια της Coffee Films, εφαρμόζοντας ανώτατες κινηματογραφικές αξίες και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.