Και η Amazon κάνει γκάφες! Πουλούσε παραδοσιακό ουροδοχείο για καλάθι φρούτων!

Εκατομμύρια Κινέζοι χρήστες του διαδικτύου είδαν, σοκαρισμένοι, ένα αντικείμενο το οποίο στην Κίνα χρησιμοποιείται ως πτυελοδοχείο ή ουροδοχείο να πωλείται από την Amazon ως «καλάθι φρούτων», σε εύπιστους ξένους, σε διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Στην αγγελία γίνεται λόγος για ένα «κινεζικό παραδοσιακό καλάθι φρούτων της δεκαετίας του 1960», το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως περίτεχνο διακοσμητικό τραπεζιού στο οποίο μπορούν να αποθηκεύονται φρέσκα προϊόντα, πάγος ή και κρασί. Η τιμή του είχε οριστεί στα 61,96 δολάρια.

Ωστόσο, οι Κινέζοι που βρέθηκαν μπροστά στο προϊόν ξεκαθάρισαν άμεσα πως ο σκοπός για τον οποίο κατασκευάστηκε ήταν πολύ διαφορετικός.

«Χριστέ μου! Κάθε Κινέζος, 35 ετών και πάνω, γνωρίζει αυτό το τυπικό, φορητό ουροδοχείο, που χρησιμοποιείται, συνήθως, για παιδιά» ανέφερε ένας χρήστης της Amazon, ο οποίος συμπλήρωσε πως ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί, αλλά καλό είναι να γνωρίζει τον αρχικό του σκοπό.

«Αυτό είναι μία φορητή τουαλέτα. Σας παρακαλώ, μην το αγοράζετε για φαγητό» έγραψε άλλος χρήστης, ενώ άλλοι κατήγγειλαν ως «παραπλανητική» τη σελίδα του προϊόντος και ζήτησαν την αφαίρεσή της.

Πλέον το προϊόν δεν υπάρχει στην Amazon, αλλά η είδηση έχει γίνει viral.

 

 

Πηγή