Η Apple ανακοίνωσε δωρεάν πρόγραμμα επιδιόρθωσης του ήχου σε iPhone 12 και iPhone 12 Pro

Την κυκλοφορία ενός δωρεάν προγράμματος επιδιόρθωσης ανακοίνωσε η Apple, καθώς εντοπίστηκαν ορισμένες βλάβες που σχετίζονται με τον ήχο στις συσκευές iPhone 12 και iPhone 12 Pro.

Η εταιρεία αναφέρει ότι ένα μικρό ποσοστό των μοντέλων iPhone 12 και 12 Pro πιθανότατα να παρουσιάσει προβλήματα στον ήχο λόγω ενός εξαρτήματος που μπορεί να αποτύχει στη μονάδα του δέκτη. Οι συγκεκριμένες «ελαττωματικές» συσκευές έχουν κατασκευαστεί από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι και τον Απρίλιο του 2021.

Οι κάτοχο των iPhone 12 και 12 Pro, σε περίπτωση που αντιληφθούν ότι η συσκευή τους δεν εκπέμπει ήχο από τον δέκτη κατά την πραγματοποίηση ή τη λήψη τηλεφωνικών κλήσεων πληρούν τις προϋποθέσεις για τη δωρεάν υπηρεσία. Συνεπώς, θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού σε ένα κατάστημα της Apple ή να βρουν έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της εταιρείας.

Ωστόσο, εάν υπάρχουν υπάρχουν άλλες βλάβες στις συσκευές, όπως ραγισμένη οθόνη, τότε θα πρέπει να διορθωθούν πριν να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη δωρεάν υπηρεσία της Apple για να επιλύσουν το ζήτημα με τον ήχο.

Σημειώνεται ότι τα μοντέλα iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max δεν επηρεάζονται και δεν αποτελούν μέρος του προγράμματος εξυπηρέτησης.

 

Πηγή