European Golf Tour στο Aphrodite Hills Resort

Σε δύσκολους καιρούς και με τον τουρισμό του τόπου να χαροπαλεύει, παραμένουμε σε δράση για τις επόμενες χρονιές, τις καλύτερες μέρες.

Στατιστικά 
– 47 χώρες μας παρακολουθούν για 19 ώρες την εβδομάδα. Μέχρι τις 8 Νοέμβριου.
– Ζωντανή μετάδοση με τηλεοπτικό reach 735 εκατομμύρια σε 47 χώρες μέσω του SKY SPORTS
– 27 εθνικότητες σπουδαίων παιχτών στα γήπεδα μας κάθε μέρα.
– Δεκάδες μηνύματα θαυμασμού σε καθημερινή βάση από όλες τις πλευρές του πλανήτη.
– 105 από του καλύτερους γκόλφερς στην παγκόσμια κατάταξη
– 1 εκατομμύριο ευρώ/ έπαθλο σε κάθε τουρνουά
– 85 ώρες λεπτομερής δουλειά για τη δημιουργία του τρόπαιου από την Asprey London

Νικητής του πρώτου τουρνουά, Aphrodite Hills Cyprus Open

Με την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου και τη στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού, το Aphrodite Hills Resort κατάφερε να φιλοξενήσει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που έγινε ποτέ στο νησί μας.

Η τελετής λήξης και η απονομή του τροπαίου στον Βρετανό νικητή Callum Shinkwin, έγινε στην παρουσία του Υφυπουργού Τουρισμού, Σάββα Περδίου ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές και συμμετέχοντες ενώ υπενθύμισε πως βάσει εθνικής στρατηγικής τουρισμού Κύπρου 2020-2030 και τα νέα είδη εναλλακτικού τουρισμού, η προώθηση του τομέα «γκολφ», είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης του τουρισμού και αυτό ευνοεί πολύ την πολυπόθητη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Τέλος, ευχήθηκε την διοργάνωση των τουρνουά στην Κύπρο και τις επόμενες χρονιές.

Πρώτη εβδομάδα ζωντανής μετάδοσης του Ευρωπαϊκού Τουρνουά Γκολφ από την καρδιά του Aphrodite Hills Resort

• Aphrodite Hills Cyprus Open (29 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου)
• Aphrodite Hills Cyprus Showdown (5 Νοεμβρίου – 8 Νοεμβρίου)

Η Κύπρος μπήκε στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος και προβάλλεται με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, μέσω του Sky Sports, σε περισσότερο από 400 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο το κόσμο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για 2 συνεχόμενα τουρνουά γκολφ, από τις πλέον προβεβλημένες αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο, και με τη συμμετοχή των καλύτερων γκόλφερς στην παγκόσμια κατάταξη.

Το έπαθλο για κάθε τουρνουά είναι €1,000,000 (το έπαθλο χορηγείται εξ ’ολοκλήρου από τη Διεθνή Ομοσπονδία PGA).

Το δε βαρύτιμο τρόπαιο που απονέμεται, είναι σχεδιασμένο από τον οίκο «Asprey London» ενώ κατασκευάστηκε από καθαρό ασήμι. Ο οίκος, με μακρόχρονη ιστορία και αποκλειστική συνεργασία με την Βρετανική Βασιλική Οικογένεια από το 1800, σχεδιάζει και κατασκευάζει τα τρόπαια σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων όπως Premier League, Wimbledon, Ryders Cup κτλ.

κΌλοι οι συντελεστές (παίχτες, βοηθοί, προσωπικό τηλεοπτικού συνεργείου), 500 περίπου άτομα, βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Aphrodite Hills Resort και μένουν στο Aphrodite Hills Hotel by Atlantica και τις επαύλεις και τα διαμερίσματα της Holiday Residences. Το φετινό τουρνουά είναι κλειστό για το γενικό κοινό ενώ τηρούνται αυστηρά οι κανόνες ιδιωτικότητας και ασφάλειας και μάλιστα με ιδιωτικά συνεργεία covid-19. Το γήπεδο, τα σημεία διαμονής των συντελεστών και το Golf Clubhouse χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τα τουρνουά.

Το υπόλοιπο Resort συνεχίζει τη λειτουργία του ενώ όσοι θέλουν να απολαύσουν το μοναδικό αυτό θέαμα, μπορούν, να επισκεφθούν το γραφικό Village Square και να παρακολουθήσουν τα τουρνουά από τις γιγαντοοθόνες που θα βρίσκονται στην καρδιά του Resort ή από την άνεση του σπιτιού τους μέσα από το συνδρομητικό κανάλι sky sports.

Η Κύπρος απολαμβάνει αυτή την περίοδο την προβολή που της αξίζει , ως ένας κορυφαίος τουριστικός και αθλητικός προορισμός. Οι εξέχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις του Aphrodite Hills Resort του Ομίλου Prodea Investments & Invel Real Εstate, έχουν κατενθουσιάσει τους διοργανωτές οι οποίοι εδώ και μέρες προβάλουν το νησί μας στο εξωτερικό. Οι δε διάσημοι γκολφερς από όλες τις χώρες του κόσμου, μοιράζονται την εμπειρία τους σε καθημερινή βάση μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης μεγαλώνοντας έτσι το μέγεθος της προβολής της Κύπρου.