Galaxy S21 Ultra: Το smartphone που άλλαξε τα δεδομένα στις φωτογραφίες και τα βίντεο

Το Galaxy S21 Ultra 5G είναι σχεδιασμένο με κάμερα από μεταλλικό πλαίσιο, που φέρνει την επανάσταση στη φωτογραφία και σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο κινηματογραφικού επιπέδου ανάλυσης 8Κ και επικές φωτογραφίες ταυτόχρονα. Επίσης, χάρη στο ταχύτερο τσιπ σε ένα Galaxy, το ανθεκτικό γυαλί, το 5G και την μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα, το Ultra ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας.

8 Λόγοι που μας έπεισαν να το αποκτήσουμε!

Όπως και εσείς, έτσι και εμείς πριν αγοράσουμε ένα smartphone, κάνουμε μια έρευνα αγοράς, κοιτάμε τις δυνατότητες των «υποψήφιων» smartphone και αξιολογώντας τα δεδομένα προχωράμε στην αγορά! Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, το smartphone που μας έκανε να το λατρέψουμε… Το Galaxy S21 Ultra που σύμφωνα με τους κατασκευαστές του προσφέρει «Επικές εμπειρίες από κάθε άποψη» και αδιαμφισβήτητα ξεπερνά τις επιδόσεις όλων των άλλων smartphone!

1. Τραβάς βίντεο όπως οι επαγγελματίες
Με βίντεο 8K, το Galaxy S21 Ultra, προσφέρει υψηλότερη ανάλυση βίντεο, δηλαδή τετραπλάσια pixel από ό,τι το 4K. Τραβήξτε βίντεο σε 8K με 24 fps και αποκτήστε κρυστάλλινα πλάνα κινηματογραφικού επιπέδου. Στη συνέχεια, ανεβάστε τα και παρακολουθήστε τα απευθείας στο YouTube.

Χάρη στο 8K Video Snap, μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες με επικά υψηλή ανάλυση απευθείας από βίντεο 8K. Έτσι, δεν χρειάζεται να επιλέγετε μεταξύ φωτογραφιών και βίντεο.
Επίσης, η συμβατότητα με το S Pen σάς δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε και να προσαρμόζετε με ακρίβεια τα βίντεό σας μέχρι το τελευταίο καρέ, με λεπτομέρεια και ακρίβεια που αλλιώς δε θα μπορούσατε να απολαμβάνετε.

2. Super Steady
Ενεργοποιήστε το Super Steady και το Galaxy S21 Ultra 5G θα τραβήξει βίντεο σαν πραγματική κάμερα δράσης. Η σταθεροποίηση μέσω της τεχνητής νοημοσύνης μειώνει τις ανακινήσεις, προσφέροντας απολύτως ομαλά βίντεο ακόμη και όταν κινείστε.

Το Εξαιρετικά ομαλό βίντεο 60 fps προσφέρει δυναμικό ρυθμό καρέ, για εξαιρετικά ομαλά βίντεο ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Προσαρμόζει αυτόματα τα καρέ ανά δευτερόλεπτο, έτσι ώστε το βίντεό σας να παραμένει ευκρινές ακόμα και με χαμηλό φωτισμό.

3. Η υψηλότερη δυνατή ανάλυση σε Galaxy smartphone

Η κάμερα 108 MP αποτυπώνει τόσες λεπτομέρειες που μπορείτε να κάνετε ζουμ και να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερες λήψεις. Η συγκεκριμένη ποιότητα κάμερας προσφέρει πλούσια χρώματα για ολοζώντανες λεπτομέρειες και αποχρώσεις που δεν ξεθωριάζουν με το φως του ήλιου.

4. 100X SPACE ZOOM

Το σύστημα Dual Zoom προσφέρει πιο γρήγορο ζουμ, πιο ομαλά και με πιο ευκρινή ποιότητα από ό,τι οποιαδήποτε άλλη σειρά Galaxy. Και όταν συνδυάζεται με την ολοκαίνουργια λειτουργία Zoom Lock, οι λήψεις σας είναι πιο σταθερές από ποτέ.

5. Απαθανατίζει ονειρεμένα τις νυχτερινές στιγμές σας

Ο αισθητήρας Bright Night είναι το μεγαλύτερο άλμα μας στη φωτογραφία χαμηλού φωτισμού, αποτυπώνοντας φωτεινά, ζωντανά χρώματα στο σκοτάδι. Τραβήξτε καθαρές φωτογραφίες με μεγαλύτερη ταχύτητα και καλύτερη ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα ελέγχετε τον χρόνο έκθεσης.

6. Με ταχύτητα 5G

Αστραπιαία απόδοση! Με το ενσωματωμένο μόντεμ 5G, το Galaxy S21 Ultra μάς επιτρέπει να κάνουμε λήψεις στο λεπτό και να απολαμβάνουμε ελεύθερα τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές- με εξαιρετικές ταχύτητες. Με το 5G, μπορούμε ακόμη να μεταφορτώσουμε και να μοιραστούμε περιεχόμενο σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες.

7. Μπαταρία που διαρκεί όσο και η μέρα σας

Η έξυπνη διαχείριση μπαταρίας του Galaxy S21 Ultra 5G διαρκεί περισσότερο από μία ημέρα – ακόμη και σε 5G. Με μέγιστη ισχύ 5000mAh, συνδυάζεται με τη νέα οθόνη και τον επεξεργαστή για να διαρκεί περισσότερο από 24 ώρες.

8. Με ενσωματωμένη μνήμη έως 512 GB

Μπορείτε να αποθηκεύσετε χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης. Το OneDrive σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε αυτόματα τα αρχεία σας στο cloud, ώστε να προστατεύονται και να είναι εύκολα προσβάσιμα από όλες τις συσκευές σας.

Must Read!

Ένα έξυπνο κινητό θέλει και έναν έξυπνο τρόπο αγοράς! Εμείς επιλέξαμε να το αποκτήσουμε με σύνδεση στο πρόγμαμμα κινητής GIGA UNLIMITED MAX, της Primetel, για να απολαμβάνουμε – εκτός από τις δυνατότητες του smartphone- απεριόριστα λεπτά ομιλίας, SMS και Mobile Internet, με €98,99 τον μήνα.

Εσείς μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να απολαμβάνετε τις αξιόπιστες υπηρεσίες της εταιρείας αλλά και τις δυνατότητες του smartphone που έφερε την επανάσταση στη λήψη βίντεο και φωτογραφιών!