It’s WOD Τime: Το CrossFit δεν είναι απλά ένα άθλημα αλλά μια ολόκληρη κοινότητα με ευαισθησίες

Στο πέμπτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν, ο παρουσιαστής Κώστας Παπαδόπουλος υποδέχεται τον Ανδρέα Δημητρίου, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο νεφρικής ανεπάρκειας και εξηγούν πώς η κοινότητα του CrossFit και συγκεκριμένα το Olympia Box υλοποίησαν το Kikkos Challenge που σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση του Δημητρίου. Ο Ανδρέας μιλά για την εμπειρία του στο CrossFit αλλά και το πως ο ίδιος ζει αυτή την εμπειρία εκγύμνασης αλλά και το πως αντιμετωπίζει την νεφρική ανεπάρκεια.

Επιστρέφοντας στο πλατό, ο οικοδεσπότης της εκπομπής παρέα με τον Λάμπρο Γεωργίου σχολιάζουν πόσο σημαντικό είναι το CrossFit αλλά και γενικότερα η σωματική άσκηση για καλή υγεία και ψυχολογία.

Σε αυτό το επεισόδιο και συγκεκριμένα στο ένθετο της εκπομπής “Διατροφική συμβουλή” του μήνα, ο Executive Chef του Columbia Beach με τη βοήθεια της πρέσβειρας των προϊόντων Wellgoods, Άρτεμις Χαραλάμπους και της ψησταριάς εξωτερικού χώρου Blaze Kamado, μας εξηγεί πως μπορούμε να φτιάξουμε «Στήθος πάπιας με σάλτσα πορτοκαλιού».