Κατ’ οίκον παράδοση μικροδεμάτων από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία!

Woman photo created by freepik - www.freepik.com

Από την Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020, οι Ταχυδρομικοί Διανομείς θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατ’ οίκον παράδοση όσο το δυνατόν περισσότερων απλών μικροδεμάτων, ανεξαρτήτως μεγέθους. Η προσπάθεια αυτή γίνεται για να περιοριστεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό η διακίνηση των πολιτών, η μετάβαση στα Ταχυδρομικά Γραφεία και η αναμονή εκεί για να γίνει το «μένω σπίτι» κάτι περισσότερο από ένα σύνθημα.

Η διανομή θα γίνεται μεταξύ των ωρών 8 π.μ. – 1 μ.μ., από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.
Τα αντικείμενα θα τοποθετούνται εντός του οικιακού γραμματοκιβωτίου αν είναι κατάλληλο ή εκτός γραμματοκιβωτίου, σε παραπλήσιο και όσο το δυνατόν ασφαλισμένο χώρο.
Δεν θα παραδίδονται αντικείμενα των οποίων οι δικαιούχοι διαμένουν σε πολυκατοικίες στις οποίες δεν υπάρχει προσβάσιμο, κατάλληλο γραμματοκιβώτιο.
Παρακαλούμε θερμά όπως ελέγχετε τακτικά τον εξωτερικό χώρο της οικίας σας για να παραλάβετε με ασφάλεια το αντικείμενό σας.

Καταβάλλεται τιτάνια προσπάθεια από όλο τον Κυπριακό λαό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και εμείς, ως Κυπριακά Ταχυδρομεία συνδράμουμε στην προσπάθεια αυτή. Όλοι μαζί στη μάχη κατά του κορωνοϊού.