Η LG ετοιμάζεται να λανσάρει smartphone σε σχήμα Τ

Σε μία εποχή που τα smartphones λίγο έως πολύ μοιάζουν σχεδιαστικά μεταξύ τους, αρκετοί κατασκευαστές αναζητούν τρόπους για να διαφοροποιηθούν. Ένας από αυτούς είναι και η κορεατικη εταιρεία LG,  η οποία ετοιμάζεται να δείξει ένα smartphone με δύο οθόνες σε σχήμα Τ.

Ο κορεατικός κολοσσός έχει επιβεβαιώσει τις φήμες ότι η επωνυμία της νέας συσκευής -ή οικογένειας συσκευών- θα είναι Wing, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές και πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πως θα αξιοποιείται η δεύτερη οθόνη ή πως θα είναι η λειτουργικότητα και η εμπειρία του χρήστη με κλειστές τις οθόνες.

Η LG κυκλοφόρησε ένα video αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. Γενικώς, υπάρχουν πολλές απορίες για το συγκεκριμένο smartphone, το οποίο αποτελεί σαφή ένδειξη των πειραματισμών που είναι διατεθειμένες να κάνουν οι εταιρείες παραγωγής smartphones αναζητώντας την επόμενη τάση και τον σχεδιασμό, εκείνο που θα υιοθετήσουν οι καταναλωτές τα επόμενα χρόνια.

Ήδη έχουμε δει συσκευές με δύο οθόνες, αναδιπλούμενες οθόνες και τώρα smartphones με οθόνες σε σχήμα Τ. Όλα δείχνουν ότι οι πειραματισμοί θα συνεχιστούν και στο προσεχές μέλλον.

 

Πηγή