Η Primetel φέρνει 1η την eSIM στην Κύπρο!

Η eSIM είναι μια ψηφιακή κάρτα που αντικαθιστά τις παραδοσιακές, φυσικές κάρτες SIM στις συ-σκευές που την υποστηρίζουν. Προσθέτει εντυπωσιακές νέες χρήσεις όπως η δυνατότητα απόκτη-σης πολλαπλών αριθμών που δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στον σύγχρονο χρήστη.

Η Primetel, με την eSΙΜ κάνει την κινητή τηλεφωνία πιο ευέλικτη, προσφέροντας μεγαλύτερη ευκο-λία και ασφάλεια! Απελευθερώνει τους απαιτητικούς χρήστες από την υποχρέωση να έχουν μόνο έ-ναν αριθμό αφού τώρα μπορούν να αποκτήσουν πολλαπλούς αριθμούς στην ίδια συσκευή και να ε-ναλλάσσουν άμεσα τις διαθέσιμες συνδέσεις ανάλογα με τις ανάγκες τους. Για παράδειγμα, μία γραμ-μή για προσωπική χρήση και μια άλλη για εργασία, ή μια γραμμή για φωνή και την άλλη για mobile Internet.

Η ενεργοποίηση της eSim είναι παιχνιδάκι: γίνεται άμεσα και με ασφάλεια απλώς σκανάροντας ένα μοναδικό κωδικό QR που θα λάβετε από την Primetel. Φυσικά, η συσκευή πρέπει να είναι συμβατή με eSIM, κάτι που οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν προβλέψει στα τελευταία μοντέλα τους. Η Primetel προσφέρει μία ευρεία γκάμα συσκευών τελευταίας γενιάς iPhone και Samsung που την υπο-στηρίζουν, ενώ στο μέλλον αναμένεται πως όλο και πιο πολλές συσκευές θα ενσωματώνουν eSIM!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την eSIM σε ένα κατάστημα Primetel ή online, από την άνεση του σπιτιού τους, από το primetel.com.cy.
Let’s connect with Primetel eSIM!

Μάθε περισσότερα: https://primetel.com.cy/esim-el
Παρακολούθησε το σχετικό Videο: https://youtu.be/ig-nK2i2z0k