Ποια ειναι τα trends στη διακόσμηση για το 2021;

Naval αποχρώσεις του μπλε, σκανδιναβικό στυλ & διαστημικές «παρεμβάσεις» στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού είναι μερικές από τις τάσεις για το 2021.

Σκανδιναβικό στυλ


Βασίζεται στην απλότητα και τη λειτουργικότητα όλων των χώρων του σπιτιού. Η επιλογή πολλών διαφορετικών υφών, ανοιχτόχρωμων τοίχων και επίπλων με χώρους αποθήκευσης συμβάλλει στην δημιουργία ενός ζεστού κλίματος.

Ανακάλυψε το Naval


Το Naval ή αλλιώς navy blue είναι το χρώμα της χρονιάς. Θα το δείτε παντού, από χρώμα στους τοίχους μέχρι σε έπιπλα. Συνδυάστε το με ξύλινες, μουσταρδί και γκρι αποχρώσεις και τα 3 άλλωστε αποτελούν τάση για φέτος.

Ταπετσαρίες στις οροφές


Ο πέμπτος τοίχος, που θεωρείται μια βαρετή ουδέτερη επιφάνεια, κερδίζει δυναμική στους εσωτερικούς χώρους το 2021. Η μεγάλη τάση θα είναι η κάλυψη των οροφών με ταπετσαρία με ιδιαίτερα τολμηρά μοτίβα, με λουλούδια και τροπικά σχέδια.

Διαστημική ατμόσφαιρα


Σχήματα και φωτιστικά φέρνουν το διάστημα στο σπίτι, μισό αιώνα μετά τα πρώτα βήματα του ανθρώπου στο φεγγάρι.
Το διαστημικό στυλ θα το δούμε έντονα το 2021 χάρη σε φουτουριστικές επιλογές που έχουν δημιουργήσει αρκετοί σχεδιαστές.

Ένα βήμα πιο κοντά στη φύση…


Η φύση μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την ευημερία μας. Η διαμονή σε χώρους που συνδέονται περισσότερο με την φύση θα έχει θετικές επιπτώσεις στην καθημερινή μας ζωή.
Πώς μπορείτε πρακτικά να το πετύχετε; Αυτό μπορεί να γίνει ενσωματώνοντας βλάστηση και φυσικά υλικά στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.