Δικηγόρος αποκαλύπτει τα 5 επαγγέλματα με τις μεγαλύτερες πιθανότητες χωρισμού

Η Κάθριν Λέοναρντ δεν είναι μια απλή δικηγόρος. Είναι μια δικηγόρος που έχει εξειδικευτεί στα δικαστήρια και είναι και μια γυναίκα με ενεργό λογαριασμό στο TikTok μέσα από τον οποίο δίνει συμβουλές σε άλλες γυναίκες που χωρίζουν.

Ανέβασε λοιπόν διάφορα βίντεο στα οποία καταθέτει την επαγγελματική της εμπειρία και αναφέρει στατιστικά τα 5 επαγγέλματα που εάν κάνει ο σύζυγος σε έναν γάμο, έχουν μεγάλες πιθανότητες να… μην υπάρχει γάμος. Να χωρίσουν.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral. Τα 5 επαγγέλματα λοιπόν που κάνουν οι άνδρες και βλάπτουν σοβαρά τον γάμο είναι τα εξής: Πυροσβέστης, αστυνομικός, στρατιωτικός, χειρουργός και πιλότος.

 

@jettiegirl28 local divorce attorney PSA #divorce #narcissist #EasyWithAdobeExpress #fypage ♬ original sound – KK

Η Κάθριν με πολύ πειστικό τρόπο ανέλυσε γιατί αυτά τα επαγγέλματα δεν είναι ιδανικά για γάμο: «Οι άνδρες που κατέχουν τέτοιες θέσεις, συνήθως είναι νάρκισσοι και χειριστικοί. Διαχειρίζονται πολύ πιο δύσκολα ένα διαζύγιο και με κάποιον τρόπο, έχουν μάθει να νιώθουν ήρωες λόγω του επαγγέλματός τους»

Και συνέχισε: ««Αν είσαι αστυνομικός, κυκλοφορείς με όπλο. Περιφέρεσαι, έχοντας εξουσία. Αν είσαι χειρουργός, μες στο νοσοκομείο όλοι δείχνουν σεβασμό απέναντί σου και ξαφνικά χάνεις το κύρος αυτό όταν επιστρέφεις σπίτι γιατί πρέπει για παράδειγμα να πας να πετάξεις τα σκουπίδια. Πιστεύω ότι από εκεί εξαρτώνται όλα».

 

@jettiegirl28 I think I just started a nuclear war #divorce #divorcetok #BigComfy #EasyWithAdobeExpress ♬ original sound – KK

Για τους πιλότους και τους στρατιωτικούς είπε πως είναι νάρκισσοι και χειριστικοί επειδή είναι υπεύθυνοι για τις ζωές πολλών ανθρώπων. Οι αναρτήσεις της γέμισαν με βροχή από σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία πάντως συμφωνούσαν μαζί της.

Και ένα γυναικείο επάγγελμα
Η δικηγόρος είπε και για ένα γυναικείο επάγγελμα που μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό. Και αυτό είναι όπως είπε, «Όταν είσαι μητέρα και βρίσκεσαι συνέχεια κλεισμένη μέσα στο σπίτι».

Και το αιτιολόγησε: «Οι μαμάδες που μένουν σπίτι, εξαρτώνται οικονομικά από τους συντρόφους τους και ανησυχούν για το πότε θα επιστρέψουν στη δουλειά τους. Τότε πέφτουν στην παγίδα και αρχίζουν να υπεραναλύουν και να σκέφτονται πράγματα που δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα.»

 

Πηγή