Ζώδια: Αντικρουόμενα συναισθήματα χρωματίζουν την ημέρα

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο και το εξάγωνο τους με την Αφροδίτη στους Ιχθύες κυριαρχεί σήμερα και ομορφαίνει τη ζωή των ζωδίων της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Η ανάγκη να εκφράσουμε συναισθήματα με εμφατικό τρόπο μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές παρέες και έντονη κοινωνική ζωή. Ξαφνικές προσκλήσεις δεν αποκλείεται να ομορφύνουν την ημέρα και να μας δώσουν την ευκαιρία να διασκεδάσουμε, απολαμβάνοντας τις στιγμές με πρόσωπα που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς αιφνιδιαστικά νέα και συμφωνίες θα μας δώσουν την ευκαιρία να κλείσουμε αρμονικά κεφαλαία του παρελθόντος που μπορεί να μας ταλαιπώρησαν.

Αισθηματικά, αιφνιδιάζουμε ευχάριστα το ταίρι μας εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις που απογειώνουν τον ρομαντισμό και το πάθος στη σχέση. Ευχάριστες εκπλήξεις θα ανανεώσουν την προσωπική μας ζωή και θα δώσουν την ευκαιρία τόσο σε εμάς όσο και στο ταίρι μας να περάσουμε μοναδικά ερχόμενοι πιο κοντά από ποτέ. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού που μπορεί να επηρεάσουν επαγγελματικές βλέψεις λόγω του τετραγώνου του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Κόντρες και αψιμαχίες, πείσμα και επιθυμία ελέγχου μπορεί να οδηγήσουν τις επαγγελματικές μας σχέσεις στα άκρα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό δίνοντας μας την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε κατάματα βαθύτερες ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να επηρεάζουν την προσωπική μας πορεία. Η αντίθεση της με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στην επιφάνεια διαφωνίες σε προσωπικό επίπεδο που αρχικά θα δημιουργήσουν υπερένταση. Όμως η κατανόηση και η θετική μας διάθεση θα βοηθήσουν να ξεπεραστεί κάθε αρνητικό συναίσθημα που μπορεί να προκύψει. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά σημεία που μας χαρίζει η σχέση μας προσπαθώντας να βελτιώσουμε την κοινή πορεία με το ταίρι μας όσο περισσότερο γίνεται. Ξαφνικές αλλαγές σε οικονομικά σχέδια και συμφωνίες προκαλούν παροδικά εκνευρισμό, αλλά στην πορεία θα βρεθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις που θα μας απαλλάξουν από το άγχος.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία στους Ιχθύες απογειώνει την φαντασία και την αισιοδοξία. Αισθησιασμός, τρυφερότητα και δημιουργικότητα μπορεί να διαμορφώσουν ένα ονειρικό περιβάλλον για δύο που θα εκτοξεύσει τα συναισθήματα στην προσωπική μας ζωή.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr