Ζώδια: Επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις έχουν τον πρώτο λόγο μέσα στη μέρα

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Η προσοχή μας επικεντρώνεται στην επαγγελματική μας ζωή και στη διάθεση για κοινωνική καταξίωση. Είναι σημαντικό για εμάς να αναδείξουμε τις ικανότητες μας στον επαγγελματικό χώρο κερδίζοντας τα βλέμματα και την αποδοχή του περιβάλλοντος στο οποίο κινούμαστε. Επιδιώκουμε να εντυπωσιάσουμε φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους με απώτερο σκοπό την προσωπική μας εξέλιξη και την κατάκτηση της θέσης που θεωρούμε ότι μας αξίζει. Απαραίτητο είναι να είμαστε σε επαφή με τα συναισθήματά μας καθώς είναι εύκολο να εκλογικεύσουμε ότι νιώθουμε και να πάρουμε αποστάσεις από τους γύρω μας.

Δεν πρέπει να περιορίσουμε τις ευαισθησίες μας καθώς το να γίνουμε σκληροί και απόλυτοι δεν θα ευνοήσει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Παράλληλα απαραίτητο είναι να βρούμε τη χρυσή τομή μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής καθώς με ευκολία μπορεί να υπάρξει γκρίνια από το ταίρι μας. Ας προστατεύσουμε την σχέση μας αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις που θα προκληθούν λόγω ελλείμματος χρόνου και ενδιαφέροντος.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με την Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις το πρωί για να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές και οικονομικές διεκδικήσεις με δυναμικό τρόπο. Η αυτοπεποίθηση και η θέληση χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας και εντυπωσιάζουν σημαίνοντα πρόσωπα στο πεδίο της καριέρας. Παράλληλα, στην προσωπική μας ζωή δεν λειτουργούμε παρορμητικά καθώς αντιλαμβανόμαστε ποια σημεία μας ικανοποιούν πλήρως στη σχέση μας και ποια μπορούμε να αλλάξουμε με την βοήθεια του συντρόφου μας. Άλλωστε η επικοινωνία και η κατανόηση στη σχέση είναι εμφανή στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε στις όποιες αλλαγές με αρμονικό και αποφασιστικό τρόπο.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύες και μας βοηθά να κλείσουμε υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Περιορίζεται η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια καθώς παίρνουμε πρωτοβουλίες που θα μας βγάλουν από το παρασκήνιο και θα δώσουν οριστικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν. Παρασκηνιακές διεργασίες και κακόβουλα σχόλια δεν επηρεάζουν την προσωπική μας εξέλιξη στον τομέα της καριέρας καθώς αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr