Ζώδια: Η επαγγελματική προσήλωση εντυπωσιάζει

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω ενισχύοντας καθοριστικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Η ανάγκη να πραγματώσουμε επαγγελματικά όνειρα και φιλοδοξίες είναι έντονη και εμφανής σε όλα τα επίπεδα. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην καριέρα καθώς μέσα από αυτήν εισπράττουμε αποδοχή και αναγνώριση. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί αρχικά να μας αγχώνουν, όμως με αποφασιστικότητα και μεθοδική προσέγγιση είναι βέβαιο ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και ο χρόνος που μπορεί να σπαταλήσουμε δεν είναι ισότιμος με αυτόν που απαιτεί η προσωπική μας ζωή.

Είναι ένα σημείο στο οποίο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να παραμελήσουμε το ταίρι μας δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε κατήφεια και απαισιοδοξία που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να επηρεάσουν την ψυχολογία μας. Παράλληλα, σκληρότητα και συναισθηματική αποστασιοποίηση δεν θα μας επιτρέψουν να κατανοήσουμε τους γύρω μας δημιουργώντας ένα ψυχρό περιβάλλον που τελικά δεν θα μας καλύψει ψυχικά.

Αρχικά η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που μας δίνονται στον επαγγελματικό χώρο. Οι ευκαιρίες αυτές μπορεί να οδηγήσουν και στην βελτίωση οικονομικών όρων και συνθηκών, κάτι που θα μας ικανοποιήσει και θα δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή μας.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες βοηθώντας μας να εναρμονίσουμε λογική και ευαισθησία. Κατανοούμε τις ανάγκες του συντρόφου μας και μπορούμε να λειτουργήσουμε με ωριμότητα, χωρίς να πάρουμε απόστασης που μπορεί να τραυματίσουν την σχέση. Παρέες από το επαγγελματικό περιβάλλον θα ομορφύνουν την ημέρα καθώς μέσα από αυτές θα αντιληφθούμε τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι, τον θαυμασμό που έχουν προς το πρόσωπό μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό για δύο σε προσωπικό επίπεδο. Καταστάσεις του παρελθόντος που μας ταλαιπωρούν μπορούν να κλείσουν αφού έχουμε την διάθεση να τις αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία, χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις και υπερβολές.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα εδώ

Πηγή: myastro.gr